Mii de fani la concertul Roxette, în ciuda ploii torențiale

18 mai 2015
article img
Trupa „Roxette” a concertat, aseară, la Arenele Romane din BucureștiFoto: Alex Bărbulescu

Celebra trupă „Roxette” a susținut duminică seară (17 mai) un concert aniversar pe scena Arenelor Romane din București, la care au participat mii de fani care, în ciuda ploii torențiale, au rămas pentru a asculta melodiile cântate de Marie, Per și echipa lor de muzicieni.

Arenele Romane s-au deschis la ora 19:00, iar la ora 19:40 a început concertul „Eskobar” al celor de la trupa „The Amsterdams”.  Din păcate, la puțin timp a început să plouă torențial, concertul fiind anulat din condiții de siguranță. Concertul trupei „Roxette” a început după ora 21:30, când s-a oprit ploaia.

Deși majoritatea fanilor au decis să părăsească Arenele Romane în perioada ploii, mulți dintre ei s-au întors pentru a asista la concert, iar unii fani au rămas chiar și în ploaie, în așteptarea venirii celor de la trupa „Roxette”.

article img
Ploaia torențială nu i-a alungat pe faniFoto: Alex Bărbulescu

Marie, Per și echipa lor au interpretat unele dintre cele mai cunoscute piese ale lor, printre care și „Sleeping In My Car”, „Spending My Time”, „Crash! Boom! Bang!”, „How Do You Do!”, „It Must Have Been Love”, și au păstrat pentru finalul spectacolului cele mai așteptate melodii, „Listen To Your Heart” și „The Look”.

Chitaristul Christoffer Lundquist a interpretat la chitară acordurile melodiei românești „Andrii Popa”, spre surprinderea și extazul publicului, care a fredonat versurile în cor.

Concertul de la Arenele Romane face parte din turneul anirversar al trupei, de 30 de ani de carieră,  fiind cel de-al patrulea susținut în această etapă europeană a turneului, intitulat „XXX – 30th Anniversary Tour”.