Mii de persoane la Bucharest Pride! Manifestanții au plecat în marș pe Calea Victoriei


    Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Două manifestații au avut loc sâmbătă, 14 august, în București. Marșul Diversității (Bucharest Pride) și Marșul Normalității, organizat de Noua Dreaptă.

Peste 2.000 de oameni participă sâmbătă seară la Marșul Diversității, Bucharest Pride, deşi autorizaţia era acordată pentru o manifestaţie de 500 de persoane, anunță News.ro.


    Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

”Sâmbătă, de la 17:00, pe Calea Victoriei, colorăm oraşul în culorile iubirii şi libertăţii”, au anunţat organizatorii. ”Vom purta masca de protecţie, ne vom dezinfecta mâinile atunci când vom sosi la punctul de pornire şi vom respecta distanţarea de un metru între participanţi”, au precizat ei.


    Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Manifestanţii s-au întâlnit pe Calea Victoriei, între Strada Sevastopol şi Strada General Gheorghe Manu, de unde au pornit în marş, pe Calea Victoriei, până în Piaţa Universităţii. Finalul marşulului Bucharest Pride în Piaţa Universităţii este programat pentru ora 20:30.

Programul Marșului Diversității, Bucharest Pride

17:00 - 18:00 - Întâlnirea participanților pe Calea Victoriei între Strada Sevastopol și Strada General Gheorghe Manu.18:00 - 19:00 - Marșul Bucharest Pride se desfășoară pe Calea Victoriei până în Piața Universității.19:00 - 20:30 - Finalul marșulului Bucharest Pride în Piața Universității


    foto: Inquam Photos / George Călin
foto: Inquam Photos / George Călin

Din cauză că s-a depășit limita de persoane, care era stabilită la maximum 500 de persoane se va dispune o sancționare a organizatorului, informează Antena 3. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București anunță că se vor asigura condițiile optime de siguranță pentru toți participanții. Organizatorul ”Bucharest Pride” riscă o amendă de până la 10.000 de lei, ca urmare a depășirii numărului maxim de participanți.

Citește și:

Marşul Normalităţii, ca ripostă la Bucharest Pride. Peste 200 de oameni în Piața Victoriei, unii în port popular, cu icoane și steaguri

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
FotoJet jpg
cub mircea baniciu png
transylvania 3902156 1920 jpg
Catalin Botezatu png
bunic Flickr.com Candice Pdx
image
image
image
image
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg
shutterstock 1833215881 jpg
pensionar jpg
nasterea domnului jpg
16 foto 1   case antipirati jpg