Milionarul de la loto, de trei ori mai bogat ca Prim─âria

simeon stalpnicul png

Ziua P─âc─âlelilor a fost cu noroc pentru un arge┼čean care a c├ó┼čtigat marele premiu la Loto 6/49. Agen┼úia c├ó┼čtig─âtoare, unde a fost ├«nregistrat biletul norocos, se afl─â ├«n ora┼čul Topoloveni. Norocosul care va ├«ncasa circa trei milioane de euro a jucat, chiar ├«n ziua extragerii, o singur─â variant─â simpl─â, pentru care a pl─âtit 4,9 lei.

Vestea c─â marele premiu la loto s-a dat chiar ├«n micul lor ora┼č i-a luat prin surprindere pe locuitorii din Topoloveni. Ca s─â se conving─â, mul┼úi dintre ei au venit personal la singura agen┼úie loto, situat─â vizavi de cl─âdirea Prim─âriei.

Aici, i-a întâmpinat Ileana Catrina, de 43 de ani, vânzătoarea care a înregistrat biletul norocos. Femeia le-a confirmat tuturor, cu zâmbetul pe buze, că agenţia la care lucrează s-a dovedit a fi cea mai norocoasă din ţară. Ileana lucrează de 12 ani în acest domeniu.

Femeia nu ┼čtie dac─â "de vin─â" sunt ochii s─âi alba┼čtrii sau firea optimist─â, dar, de-a lungul carierei, a mai fost p─ârta┼č─â la succese de acest gen. P├ón─â duminic─â, cel mai mare premiu c├ó┼čtigat pe un bilet v├óndut de ea fusese de peste 60.000 de lei.

C├ót despre marele c├ó┼čtig─âtor de acum, femeia spune c─â nu ┼čtie cine este. La fel ca al┼úi 400 de oameni care depun bilete s─âpt─âm├ónal, c├ó┼čtig─âtorul a venit, ┼či-a completat biletul cu cele ┼čase numere, care s-au dovedit a fi cele norocoase, ┼či s-a f─âcut nev─âzut.

Primarul localit─â┼úii, considerat p├ón─â acum cel mai bogat om din Topoloveni, e curios s─â vad─â cine e fericitul c├ó┼čtig─âtor. "Noi avem un buget de circa un milion de euro, ├«n care trebuie s─â ne ├«ncadr─âm cu toate: cheltuieli, investi┼úii, continu─âri de proiecte. E bine c─â a c├ó┼čtigat, dar sunt foarte curios cine e", ne-a declarat primarul Gheorghi┼ú─â Bo┼ú├órc─â.

┬źS─â fac─â o fabric─â, s─â avem ce munci!┬╗

Prin Topoloveni au început, în scurt timp, să circule fel de fel de zvonuri: ba că marele premiu ar urma să fie încasat de o funcţionară de la Primărie, ba că un om amărât de la ţară ar fi norocosul.

simeon stalpnicul png

Cei care au aflat c─â este foarte posibil ca marele c├ó┼čtig─âtor s─â umble printre ei, au ┼či o rug─âminte. "S─â fac─â o fabric─â, o ├«ntreprindere mare, s─â ne dea de munc─â ┼či la tineri, ┼či la cei mai ├«n v├órst─â. S─â investeasc─â banii cu cap", ne-a spus Aurel Marian (21 de ani), din Topoloveni.

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg