Ministerul Transporturilor anunţă începerea lucrărilor la lotul 1 al secţiunii Sibiu - Boiţa al autostrăzii Sibiu - Piteşti

Ultima actualizare:

    Ministerul Transporturilor anunţă că a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul 1 al secţiunii Sibiu - BoiţaFoto - Ministerul Transportului
Ministerul Transporturilor anunţă că a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul 1 al secţiunii Sibiu - BoiţaFoto - Ministerul Transportului

Ministerul Transporturilor anunţă că a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul 1 al secţiunii Sibiu - Boiţa din cadrul autostrăzii Sibiu - Piteşti.

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţilor prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă începerea lucrărilor la lotul 1 al secţiunii 1, Sibiu - Boiţa, din cadrul autostrăzii Sibiu - Piteşti, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de MTIC.

Contractul de proiectare şi execuţie pentru acest lot, cu o valoare de 612.647.863,28 lei, fără TVA, a fost semnat în 14 aprilie 2019, între CNAIR şi Compania Porr Construct SRL.

Potrivit prevederilor contractului, a fost stabilită o perioadă de 12 luni pentru proiectare, 36 de luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 120 de luni perioada de garanţie, porivit news.ro.

"Menţinerea şantierelor deschise şi accelerarea proiectelor majore de infrastructură sunt primordiale în această perioadă. Prin ordinul de începerea a lucrărilor se garantează continuarea acestui obiectiv atât de important pentru infrastructura rutieră din România. Putem spune cu certitudine că au început lucrările la Autostrada Sibiu-Piteşti. Obiectivul este vital pentru economia României, pentru dezvoltarea agenţilor economici din zonă, dar şi prin atragerea de noi investiţii. Proiectele pe care le aşteaptă românii şi pe care le-am asumat prin Programul de Guvernare sunt prioritatea zero a mandatului meu”, a spus ministrul Transporturilor, Lucian Bode, citat în comunicat.

image
image
image
image
image
image
Medic doctor spital FOTO Shutterstock jpg
fericire pexels jpg
62264654 jpg
sarpe shutterstock 2259389283 jpg
calendar ortodox 2021 8 iunie sf teodor stratilat png
actrita freepik jpg