Ministerul Transporturilor anunţă începerea lucrărilor la lotul 1 al secţiunii Sibiu - Boiţa al autostrăzii Sibiu - Piteşti

Ultima actualizare:

    Ministerul Transporturilor anunţă că a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul 1 al secţiunii Sibiu - BoiţaFoto - Ministerul Transportului
Ministerul Transporturilor anunţă că a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul 1 al secţiunii Sibiu - BoiţaFoto - Ministerul Transportului

Ministerul Transporturilor anunţă că a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul 1 al secţiunii Sibiu - Boiţa din cadrul autostrăzii Sibiu - Piteşti.

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţilor prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă începerea lucrărilor la lotul 1 al secţiunii 1, Sibiu - Boiţa, din cadrul autostrăzii Sibiu - Piteşti, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de MTIC.

Contractul de proiectare şi execuţie pentru acest lot, cu o valoare de 612.647.863,28 lei, fără TVA, a fost semnat în 14 aprilie 2019, între CNAIR şi Compania Porr Construct SRL.

Potrivit prevederilor contractului, a fost stabilită o perioadă de 12 luni pentru proiectare, 36 de luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 120 de luni perioada de garanţie, porivit news.ro.

"Menţinerea şantierelor deschise şi accelerarea proiectelor majore de infrastructură sunt primordiale în această perioadă. Prin ordinul de începerea a lucrărilor se garantează continuarea acestui obiectiv atât de important pentru infrastructura rutieră din România. Putem spune cu certitudine că au început lucrările la Autostrada Sibiu-Piteşti. Obiectivul este vital pentru economia României, pentru dezvoltarea agenţilor economici din zonă, dar şi prin atragerea de noi investiţii. Proiectele pe care le aşteaptă românii şi pe care le-am asumat prin Programul de Guvernare sunt prioritatea zero a mandatului meu”, a spus ministrul Transporturilor, Lucian Bode, citat în comunicat.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net