Ministrul de Finanțe a obținut schimbarea șefului ANAF, Ionuț Mișa. Înlocuitorul vine de la Dolj


    Șeful ANAF, Ionuț Mișa credea că merită felicitări și în schimb a fost demis
Șeful ANAF, Ionuț Mișa credea că merită felicitări și în schimb a fost demis

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat, joi, că a solicitat premierului Viorica Dăncilă demiterea preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Ionuţ Mişa. Motivația? Anul 2019 este greu și ANAF trebuie să-și schimbe comportamentul. Cererea a fost acceptată și imediat a fost numit și noul șef al ANAF, Mihaela Triculescu de la Dolj.

Ceea ce se vehicular de 24 de ore s-a adeverit joi. Ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici a propus premierului Viorica Dăncilă schimbarea şefului ANAF, Ionuţ Mişa. Încă de la preluarea mandatului de către Teodorovici, aceste a cerut”capul”șefului ANAF, acuzat că este slab pregătit pentru funcție. În repetate rânduri ministrul Finanţelor i-a reproşat şefului ANAF gradul de colectare redus pe anumite componente: TVA sau recuperarea prejudiciilor. Surse citate de antena3.ro, anunțau încă din această dimineață că Viorica Dăncilă este de acord cu schimbarea lui Mișa ținut până acum în funcție de relația cu șeful –PSD, Liviu Dragnea. Întrebat miercuri seară de presă dacă știe ceva de schimbarea sa, Mișa a dovedit că trăiește în altă lume și a spus că așteaptă”felicitări pentru că ANAF a avut un an bun din punct de vedere al încasărilor”.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
Mihai Bendeac FOTO Facebook
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg