Ministrul Oprea, peste 1500 de "misiuni urgente" în 2015

Melodia are versuri usturătoare la adresa lui Gabriel Oprea
Melodia are versuri usturătoare la adresa lui Gabriel Oprea

E grea viaţa de ministru, cel puţin aşa reiese din declaraţiile şoferului maşinii ministrului de Interne, Gabriel Oprea. Vicepremierul este un om incredibil de ocupat, iar de la începutul anului şi până marţi, 27 octombrie, şeful UNPR a avut peste 1500 de "misiuni urgente", o medie impresionantă de 5 deplasări pe zi, ce au avut nevoie de coloană oficială.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a deschis un dosar penal în cazul decesului polițistului Bogdan Gigină, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Şoferul care conducea maşina în care se afla ministrul în seara accidentului soldat cu decesul Bogdan Gigină este audiat în aceste momente de procurorii de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Acesta a efectuat în numele şefului UNPR peste 1.500 de misiuni de urgenţă de la începutul acestui an.


    Gabriel Oprea,
Gabriel Oprea,

Subalternii lui Gabriel Oprea au mărturisit pentru Digi24.ro faptul că ministru beneficia de coloană oficială şi când mergea la frizer sau la ziua onomastică.

Din punct de vedere legal, doar patru persoane beneficiază de coloană oficială: președintele țării, premierul și președinții celor două camere ale Parlamentului. Potrivit legii, ministrul de Interne beneficiază de coloană oficială, dar doar în situații de urgență.

Polițistul Bogdan Gigină a decedat după ce, în seara zilei de 20 octombrie, a fost implicat într-un accident la intersecția Calea Plevnei cu bulevardul Știrbei Vodă.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub miki k pital png
andreea antonescu jpg
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg