Ministrul transporturilor pe șantierul centura Mihăilești. A găsit zece muncitori

Ultima actualizare:

    Ministrul Răzvan Cuc a fost astăzi, 4 aprilie, pe șantierul centura Mihăilești, care trebuia finalizat acum doi aniFOTO: captura digi24.ro
Ministrul Răzvan Cuc a fost astăzi, 4 aprilie, pe șantierul centura Mihăilești, care trebuia finalizat acum doi aniFOTO: captura digi24.ro

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, face turul șantierelor. Astăzi, 4 aprilie, a fost în inspecție pe un șantier din Giurgiu, pentru a verifica starea lucrărilor. A găsit zece muncitori și a rupt contractul cu constructorul.

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a arătat că este decis să nu mai accepte ca firmele care au contracte pentru construcția de autostrăzi și drumuri în România să tragă de timp.

Ministrul Răzvan Cuc a fost astăzi, 4 aprilie, pe șantierul centura Mihăilești, care trebuia finalizat acum doi ani. Este vorba despre o porţiune de 3,2 kilometri a şoselei de centură de la Mihăleşti. Întâmplător sau nu, aici și-a pierdut permisul auto senatorul PSD Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, pentru o viteză de 125 km/h.

Răzvan Cuc s-a arătat revolat de faptul că pe șantier nu se desfășurau lucrările așa cum ar fi trebuit. Este vorba de un contract în valoare de șapte milioane de euro. 

Demnitarul a spus că a găsit zece muncitori și patru utilaje.

Licitația a fost dată unui constructor spaniol, în urmă cu trei ani de zile.

Ministrul transporturilor a rupt contractul

”Decizia este una simplă, domnule director, (a rupt contractul), eu în momentul de față vă înmânez foile și astăzi, astăzi, nu mâine, reziliați contractul”, a declarat Răzvan Cuc în fața jurnaliștilor. 

Lucrările vor fi transferate acum la CNAIR, iar constructorii spanioli vor fi penalizați. Nu vor mai avea voie să participe la licitații în următorii trei ani. 

În faţa jurnalilştilor, Răzvan Cuc s-a lăudat  că a venit într-o vizită neanunţată şi că nu mai poate tolera lipsa de activitate pe şantier.

image
image
image
image
image
image
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg
chirie apartament jpeg
image png
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
liniste apartament la intrarea in bloc jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
shutterstock 174199757 jpg