Ministrul transporturilor pe șantierul centura Mihăilești. A găsit zece muncitori

image
Ministrul Răzvan Cuc a fost astăzi, 4 aprilie, pe șantierul centura Mihăilești, care trebuia finalizat acum doi aniFOTO: captura digi24.ro

Ministrul transporturilor, R─âzvan Cuc, face turul ╚Öantierelor. Ast─âzi, 4 aprilie, a fost ├«n inspec╚Ťie pe un ╚Öantier din Giurgiu, pentru a verifica starea lucr─ârilor. A g─âsit zece muncitori ╚Öi a rupt contractul cu constructorul.

Ministrul transporturilor, R─âzvan Cuc, a ar─âtat c─â este decis s─â nu mai accepte ca firmele care au contracte pentru construc╚Ťia de autostr─âzi ╚Öi drumuri ├«n Rom├ónia s─â trag─â de timp.

Ministrul R─âzvan Cuc a fost ast─âzi, 4 aprilie, pe ╚Öantierul centura Mih─âile╚Öti, care trebuia finalizat acum doi ani. Este vorba despre o por┼úiune de 3,2 kilometri a ┼čoselei de centur─â de la Mih─âle┼čti. ├Änt├ómpl─âtor sau nu, aici ╚Öi-a pierdut permisul auto senatorul PSD Claudiu Manda, so╚Ťul Olgu╚Ťei Vasilescu, pentru o vitez─â de 125 km/h.

Răzvan Cuc s-a arătat revolat de faptul că pe șantier nu se desfășurau lucrările așa cum ar fi trebuit. Este vorba de un contract în valoare de șapte milioane de euro. 

Demnitarul a spus că a găsit zece muncitori și patru utilaje.

Licita╚Ťia a fost dat─â unui constructor spaniol, ├«n urm─â cu trei ani de zile.

Ministrul transporturilor a rupt contractul

ÔÇŁDecizia este una simpl─â, domnule director, (a rupt contractul), eu ├«n momentul de fa╚Ť─â v─â ├«nm├ónez foile ╚Öi ast─âzi, ast─âzi, nu m├óine, rezilia╚Ťi contractulÔÇŁ, a declarat R─âzvan Cuc ├«n fa╚Ťa jurnali╚Ötilor.┬á

Lucr─ârile vor fi transferate acum la CNAIR, iar constructorii spanioli vor fi penaliza╚Ťi. Nu vor mai avea voie s─â participe la licita╚Ťii ├«n urm─âtorii trei ani.┬á

├Än fa┼úa jurnalil┼čtilor,┬áR─âzvan Cuc┬ás-a l─âudat┬á c─â a venit ├«ntr-o vizit─â neanun┼úat─â ┼či c─â nu mai poate tolera lipsa de activitate pe ┼čantier.

cub schimb─âri televiziuni png
Lia Bugnar
cub andreea antonescu png
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg
6 baza parcari jpg