Mircea Badea, după ce i-a ironizat pe protestatari: «Am primit două mii de amenințări cu moartea»

Ultima actualizare:

    Mircea Badea, amenințat cu moartea în urma mesajelor de susținere a violențelor JandarmerieiFoto: Arhivă Click
Mircea Badea, amenințat cu moartea în urma mesajelor de susținere a violențelor JandarmerieiFoto: Arhivă Click

Mircea Badea a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care își arăta nemulțumirea față de protestatarii din Piața Victoriei, care l-au asaltat cu comentarii injurioase și amenințări, conform spuselor sale. În urma opiniilor pe care acesta le-a împărtășit cu urmăritorii lui în spațiul media, în timpul mitingului anti-guvernamental, internauții, revoltați de susținerea pe care Badea o arată Partidului Social Democrat, l-au jignit și amenințat cu moartea.

Realizatorul tv Mircea Badea susține că a primit două mii de amenințări cu moartea de la „oameni minunați și descreierați”, după ce acesta i-a ironizat pe manifestanți prin intermediul mai multor mesaje pe Facebook. Badea a explicat că situația își va găsi soluția în fața legii, anunțând că va depune plângeri penale împotriva celor care l-au amenințat și insultat. Prezentatorul de la Antena 3 i-a criticat pe cei care au ignorat avertizările jandarmilor care au intervenit în forță cu gaze lacrimogene la protestul diasporei organizat vineri seară.

„Când cel de lângă ține aruncă în jandarmi cu chestii și nu te dai mai încolo nici în urmă somațiilor, poți să pățești nasoale. Nu există gaze cu lunetă.

Când te duci cu copilul la un miting în legătură cu care ești avertizat că s-ar putea să vină huligani înseamnă că ești descreierat și un pericol pentru propriul copil. Când arunci cu pietre în jandarmi și ei ajung lângă tine, iar tu ridici pacifist și inocent mânuțele, iți iei totuși niște bastoane'”, a scris Mircea Badea pe pagina personală de Facebook. În urma opiniilor de acest gen, internauții au început „atacul”:


    Unul dintre mesajele internauților Foto: Facebook
Unul dintre mesajele internauților Foto: Facebook

Opiniile lui Mircea Badea legate de proteste au stârnit furia internauților

„Dacă aș fi sfătuitorul jandameriei, le-aș spune să nu se mai justifice atât. N-au de ce! Imaginile au fost mai mult decât clare. Somațiile la fel. Cine le-a ignorat să îsi asume și consecintele. Așadar: gata cu justificările! Aplicați legea!”, a scris Badea pe Facebook.

În urma publicării mai multor mesaje de acest tip, internauții au reacționat prin comentarii injurioase la adresa lui Badea. 

„Cred că am primit în ultimele 24 de ore două mii de amenințări cu moartea de la oamenii minunați, pașnici și descreierați. Multe dintre acestea vor fi cauza unor plângeri penale”, a mai adăugat Badea. Acesta a anunțat, de asemenea, că în cadrul emisiunii sale de duminică seara de la Antena 3 va dezbate acest subiect și va aduce imagini pe care le va prezenta publicului. „Diseară, împreună cu Răzvan Dumitrescu, facem emisiune trei ore. Va fi fabuloasă. Avem mega imagini, pe care le vom difuza în premieră. Le vom analiza strict logic și în comparație corectă cu situații perfect similare din țările civilizate.Plus un bonus: plângerea mea penală împotriva celor care au amenințat cu moartea/agresiunea pe feisbuc(spațiu public)”, a anunțat realizatorul de televiziune. 


    Mircea Badea a susținu că va face o plângere penală, în urma acestor mesaje de amenințare Foto: Facebook
Mircea Badea a susținu că va face o plângere penală, în urma acestor mesaje de amenințare Foto: Facebook
image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net