Mircea Badea, după eliberarea lui Voiculescu: „Ne-am luat ostaticul înapoi”

image
Mircea Badea, extrem de fericit că finanțatorul lui a scăpat din pușcărie

Dan Voiculescu a fost eliberat astăzi din arest după trei ani. Imediat ce judecătorii au anunțat decizia, Mircea Badea a reacționat pe măsură. ”Ne-am luat ostaticul înapoi”.

"Această decizie nu este o reparație pentru Dan Voiculescu care a suferit o mare nedreptate. El a fost luat ostatic de un sistem mafiot care a provocat foarte multă suferință complet nemeritată familiei sale și apropiaților săi și, desigur, lui Dan Voiculescu. De ce? Doar pentru că Dan Voiculescu nu a vrut să deservească un sistem care era ticăloșit și pe care l-am denunțat, în fiecare zi, ca fiind ticăloșit. Ne-am luat ostaticul înapoi. Pe persoană fizică fac următoarea declarație: Mă simt mult mai dezinhibat decât aș fi fost până acum din motive evidente pe care tacit sper că multă lume le-a înțeles. Aceasta nu este o reparație morală pentru Dan Voiculescu. Pur și simplu a făcut fracția respectivă. Ca atare, trebuia să vină această decizie. A făcut foarte multă pușcărie. Și o zi de închisoare era nemeritată având în vedere acel dosar dement. Mă bucur că omul pe care îl consider camaradul meu, Dan Voiculescu este, în sfârșit, eliberat. Astfel, domnia sa și familia ajung la finalul unei suferințe absolut oribile cu atât mai mult cu cât încarcerarea sa a fost nedreaptă. Începe apocalipsa pentru javre! A fost o uriașă suferință pentru oameni care n-o meritau deloc. Acum va începe suferința pentru cei care o merită ", a declarat Mircea Badea la Antena 3.

Gâdea: ”Au fost trei ani de iad”

Și Mihai Gâdea a ieșit cu o declarație publică.

”Decizia de astăzi este una care nu are cum să nu te bucure după trei ani de coșmar, de iad, de hotărâre nedreptate, de tot ceea ce ar putea să fie mai oribil în lumea în care trăim. Nu este nimic mai îngrozitor ca nedreptatea și ca faptul că cineva poate să îți ia libertatea doar pentru faptul că ai îndrăznit să crezi altceva, să crezi că unui regim totalitar, abuziv și totalitar nu trebuie să îngenunchezi. Decizia de astăzi nu poate să te bucure foarte tare pentru că din viața unor oameni au fost furați niște ani”, a spus directorul Antena 3.

Dan Voiculescu a fost condamnat în august 2014 la zece ani de închisoare în dosarul ICA, dar a ispășit aproape trei ani.

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
Ioana Petric jpg
BeFunky collage (12) jpg
Horoscop 29 septembrie sursa foto Pixabay
militar pedofil jpeg
Noul stadion Farul FOTO Machetă Primăria Constanța jpg
Stoichita
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta