Miri prădați la Iași de bijuteriile primite la nuntă, chiar în timpul petrecerii. Cum s-au petrecut faptele


    Nunta a vut loc pe o stradă din HârlăuFoto: bzi.ro
Nunta a vut loc pe o stradă din HârlăuFoto: bzi.ro

Necaz pe doi miri din orașul ieșean Hârlău, după ce au fost prădaţi de o geantă cu bijuterii chiar în timpul nunţii. Bijuteriile fuseseră primite în dar din partea invitaţilor şi aveau o valoare de aproximativ 8.000 de lei.

Cei doi soţi au organizat o petrecere în aer liber, chiar pe o stradă din Hârlău, vinerea trecută, în faţa blocului în care locuiesc povestesc cei de la ziaruldeiasi.ro. După cununia religioasă, cei doi și invitații au petrecut până noaptea târziu, timp în care au primit cadourile de nuntă. Toate darurile au fost strânse şi ţinute în zona în care se desfăşura petrecerea, inclusiv o geantă în care se aflau multe bijuterii primite. Într-un moment în care lucrurile nu au fost supravegheate, proaspeţii căsătoriţi au fost prădați de hoţi, care au plecat cu punga cu bijuterii în valoare de peste 8.000 de lei. Furtul a fost sesizat de ieşenii proaspăt căsătoriţi de abia la finalul petrecerii, însă infracţiunea a fost raportată la poliţie de abia două zile mai târziu, când ginerele de 31 de ani a depus plângere la sediul Poliţiei Oraşului Hârlău.  

Ce spun polițiștii despre furtul bijuteriilor

”La data de 29 august 2021, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu privire la faptul că la data de 27 august 2021 persoane necunoscute i-au sustras din faţa blocului o sacoşă în care avea bijuterii în valoare de 8.000 de lei. Poliţiştii au demarat de îndată cercetările, iar în scurt timp a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, stabilindu-se că este vorba de o femeie în vârstă de 43 de ani. Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt“, au transmis reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi pentur sursa citată. Suspecta este din oraşul Hârlău şi se află la prima abatere de la lege, fără să mai aibă alte infracţiuni comise în trecut.

Citiți și

Tradiţii care atrag norocul la nunta ta

Ce ţeapă! Mirii s-au trezit la nuntă cu plicurile goale. Invitații îi plătiseră dedicații lui Nicolae Guță

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
foto1 porcul jardelb jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin