Miri prădați la Iași de bijuteriile primite la nuntă, chiar în timpul petrecerii. Cum s-au petrecut faptele

Ultima actualizare:

    Nunta a vut loc pe o stradă din HârlăuFoto: bzi.ro
Nunta a vut loc pe o stradă din HârlăuFoto: bzi.ro

Necaz pe doi miri din orașul ieșean Hârlău, după ce au fost prădaţi de o geantă cu bijuterii chiar în timpul nunţii. Bijuteriile fuseseră primite în dar din partea invitaţilor şi aveau o valoare de aproximativ 8.000 de lei.

Cei doi soţi au organizat o petrecere în aer liber, chiar pe o stradă din Hârlău, vinerea trecută, în faţa blocului în care locuiesc povestesc cei de la ziaruldeiasi.ro. După cununia religioasă, cei doi și invitații au petrecut până noaptea târziu, timp în care au primit cadourile de nuntă. Toate darurile au fost strânse şi ţinute în zona în care se desfăşura petrecerea, inclusiv o geantă în care se aflau multe bijuterii primite. Într-un moment în care lucrurile nu au fost supravegheate, proaspeţii căsătoriţi au fost prădați de hoţi, care au plecat cu punga cu bijuterii în valoare de peste 8.000 de lei. Furtul a fost sesizat de ieşenii proaspăt căsătoriţi de abia la finalul petrecerii, însă infracţiunea a fost raportată la poliţie de abia două zile mai târziu, când ginerele de 31 de ani a depus plângere la sediul Poliţiei Oraşului Hârlău.  

Ce spun polițiștii despre furtul bijuteriilor

”La data de 29 august 2021, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu privire la faptul că la data de 27 august 2021 persoane necunoscute i-au sustras din faţa blocului o sacoşă în care avea bijuterii în valoare de 8.000 de lei. Poliţiştii au demarat de îndată cercetările, iar în scurt timp a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, stabilindu-se că este vorba de o femeie în vârstă de 43 de ani. Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt“, au transmis reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi pentur sursa citată. Suspecta este din oraşul Hârlău şi se află la prima abatere de la lege, fără să mai aibă alte infracţiuni comise în trecut.

Citiți și

Tradiţii care atrag norocul la nunta ta

Ce ţeapă! Mirii s-au trezit la nuntă cu plicurile goale. Invitații îi plătiseră dedicații lui Nicolae Guță

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net