Miron Cozma a rămas pe drumuri! VIDEO

simeon stalpnicul png

„Luceafărul huilei" nu are parte de un sfârşit de an liniştit. Aflat la Timişoara unde a petrecut sărbătorile alături de copiii săi, a primit ieri o veste mai puţin plăcută: nu mai are unde locui. Hotelul în care stătea gratuit urmează să fie pus la pământ.

Trei sferturi din hotelul „Histria" din Mamaia, imobil aparţinând omului de afaceri constănţean George Bosânceanu a fost culcat la pământ cu buldozerele, marţi dimineaţă.

Hotelul îi adăpostea, printre cei 70 de locatari ai săi, şi pe cuplul Miron Cozma- Marinela Niţu. Cei doi ocupau un apartament la etajul patru, cu cameră de zi şi dormitor, pat decorat cu baldachin şi oglindă pe tavan.

Doi locatari s-au urcat pe acoperiş, ameninţând că se vor sinucide, din cauză că nu mai au unde să stea

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Locuinţa le fusese oferită cu titlu gratuit, în urmă cu aproape doi ani chiar de George Bosânceanu, impresionat că din cauza interdicţiei de a intra în Bucureşti, Cozma nu mai avea unde să stea. Miron Cozma se afla ieri la Timişoara unde a petrecut Crăciunul, când a primit vestea că nu mai are unde locui.

„Acolo este casa noastră. Toate valorile, 20.000 €, bijuteriile, hainele sunt într-un apartament de la etajul 4. Dacă s-au atins de lucrurile mele şi îmi lipseşte ceva, îi dau în judecată pe cei responsabili de acţiune", a declarat Cozma.

El a plecat spre Constanţa imediat ce a aflat că hotelul este demolat. „Histria" este primul dintre cele trei hoteluri ale lui Bosânceanu, aflat pe lista neagră de demolări. Omul de afaceri este acuzat că le-a extins pe domeniul public şi le-a supraetajat, fără să aibă autorizaţie.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
iulia albu
FotoJet (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
Antony Blinken FOTO EPA EFE jpg
Nord Stream FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
A1 marcaje webp
pasaj doamna ghica jpg