Mister în inima muntelui! Cine sunt oamenii care apar în pozele descărcate dintr-o cameră foto abandonată?

Ultima actualizare:

    Cine are informații despre turiștii din poză e rugat să sune la Salvamont
Cine are informații despre turiștii din poză e rugat să sune la Salvamont

Ca-n “Dosarele X”! O descoperire făcută de un pădurar în masivul Căpăţânii, într-o zonă aflată la limita dintre judeţele Gorj şi Vâlcea, i-a pus pe polițiști şi pe salvamontişti în alertă. Mai multe echipamente montane şi o cameră foto au fost găsite abandonate pe munte, dar nimeni nu poate spune cui aparţin.

Mister total în jurul obiectelor găsite de un pădurar pe munte, după trecerea iernii! Echipamentul montan descoperit abandonat în masivul Căpățânii este unul scump, iar camera foto, de asemenea, valorează mult. Anchetatorii au recuperat imaginile din aparatul foto şi acum încearcă să pună cap la cap puţinele informaţii pe care le au la dispoziţie.

Obiecte sfâșiate de animalele sălbatice

Cortul, sacul de dormit, rucsacul şi aparatul foto sunt deteriorate şi au fost lăsate acolo în urmă cu câteva luni, cel mai probabil în vara anului trecut. Cîteva dintre obiecte sunt rupte şi se presupune că au fost sfâşiate de animalele sălbatice. Deocamdată n-au fost găsite acte de identitate sau alte documente care să indice numele proprietarilor. Anchetatorii au reuşit să recupereze câteva fotografii din camera foto găsită lângă cort, iar imaginile au fost făcute publice de Salvamont România. Cine poate identifica persoanele care apar în imagini este rugat să anunţe poliţia.

Apel făcut de Salvamont

Nimeni nu poate spune în acest moment ce s-a întâmplat cu proprietarii cortului, cine sunt aceştia sau dacă li s-a întâmplat ceva rău. Poliţiștii au deschis o anchetă şi caută indicii. ”Toţi cei care pot oferi informaţii despre persoanele din fotografiile alăturate sunt rugate sa ne contacteze prin Dispeceratul Național Salvamont – 0372126668. Vă mulţumim! După primele comentarii apărute, vă comunicăm ca nu este vorba de nici o glumă, nu ne permitem să facem astfel de glume pe aceasta pagină şi în astfel de situaţii’, a postat Salvamont pe pagina de Facebook. “Pe munte au fost descoperite mai multe echipamente montane, cort, sac de dormit, rucsac, aparat foto, trecute prin iarnă, şi trebuie întreprinse cercetări de către mai multe instituţii, pe nivele de competență, pentru soluţionarea acestei situaţii”, se mai arată în mesajul salvatorilor montani.Vezi mai multe fotografii pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
lidl
bani de Craciun jpg
pnrr bloc jpg
Bărbat cu un telefon in mana FOTO Shutterstock
kfc pui foto shutterstock
FotoJet (9) jpg
la masa jpg