Moarte cumplit─â! Un b─ârbat din Mure┼č a fost sf├ó┼čiat de patru c├óini de lupt─â

23 iunie 2015
image
(Foto: Arhiv─â)

Un b─ârbat de 38 de ani, din comuna mure┼čean─â Ernei, a fost ucis luni, de patru c├óini din rasa Cane Corso. Animalele au sc─âpat de la o ferm─â ┼či l-au atacat pe b─ârbat. ├Än ajutorul acestuia a s─ârit un vecin, dar a fost ┼či el mu┼čcat. Proprietarul, un afacerist din zon─â, este acum cercetat pentru ucidere din culp─â.

B─ârbatul de 38 de ani se ├«ntorcea acas─â de la st├óna la care lucra ca ajutor de cioban, c├ónd cei patru c├óini s-au n─âpustit asupra lui. Un locuitor din zon─â a auzit ┼úipetele disperate ┼či i-a s─ârit ├«n ajutor, dar a fost ┼či el atacat. Cu ultimele puteri a fugit ├«n cas─â ┼či a sunat dup─â ajutor.

C├ónd au ajuns la fa┼úa locului, poli┼úi┼čtii l-au g─âsit ├«ns─â mort pe b─ârbatul de 38 de ani. Martorii sus┼úin c─â atacul c├óinilor a fost extrem de violent, omul fiind t├ór├ót ├«ntr-un ┼čan┼ú ┼či sf├ó┼čiat. Cel care a ├«ncercat s─â-i sar─â ├«n ajutor b─ârbatului de 38 de ani a ajuns la spital cu r─âni grave.

Proprietarul animalelor este cercetat pentru ucidere din culp─â ┼či v─ât─âmare corporal─â, ├«ntruc├ót legea prevede c─â ace┼čti c├óini, ├«ncadra┼úi ├«n categoria c├óinilor de lupt─â, trebuie ┼úinu┼úi ├«ntr-un ┼úarc special. C├óinii au fost tranchiliza┼úi ┼či transporta┼úi la Ad─âpostul din T├órgu Mure┼č, unde urmeaz─â s─â li se fac─â o serie de analize. Din primele verific─âri reiese c─â ace┼čtia nu erau ├«nregistra┼úi ├«n eviden┼úele Direc┼úiei Sanitare Veterinare ┼či pentru Siguran┼úa Alimentelor Mure┼č ┼či nu erau microcipa┼úi. Pentru acest tip de c├óini, asigurarea de r─âspundere civil─â este op╚Ťional─â, ├«ns─â este bine ca st─âp├ónii lor s─â ├«ncheie una, pentru ca firma de asigur─âri s─â desp─âgubeasc─â victimele unui atac canin pentru r─ânile cauzate acestora. Afl─â aici c├ót cost─â o asigurare pentru c├óini agresivi ╚Öi periculo╚Öi.

Potrivit speciali┼čtilor, c├óinii din rasa Cane Corso au o mu┼čcatur─â extrem de puternic─â, iar dac─â sunt ├«n hait─â pot fi mai periculo┼či dec├ót pitbullii sau un rotweillerii.

Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
florin calinescu png
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Primarul Mircea Rusu are interdic┼úie de a-┼či exercita func┼úia foto arhiv─â
adapost caini ziare 0 jpg
crowd 5076714 1920 jpg
FotoJet (7) jpg
foto mare shutterstock 776838916 jpg
youtube jpg