Moarte cumplit─â! Un b─ârbat din Mure┼č a fost sf├ó┼čiat de patru c├óini de lupt─â

image
(Foto: Arhiv─â)

Un b─ârbat de 38 de ani, din comuna mure┼čean─â Ernei, a fost ucis luni, de patru c├óini din rasa Cane Corso. Animalele au sc─âpat de la o ferm─â ┼či l-au atacat pe b─ârbat. ├Än ajutorul acestuia a s─ârit un vecin, dar a fost ┼či el mu┼čcat. Proprietarul, un afacerist din zon─â, este acum cercetat pentru ucidere din culp─â.

B─ârbatul de 38 de ani se ├«ntorcea acas─â de la st├óna la care lucra ca ajutor de cioban, c├ónd cei patru c├óini s-au n─âpustit asupra lui. Un locuitor din zon─â a auzit ┼úipetele disperate ┼či i-a s─ârit ├«n ajutor, dar a fost ┼či el atacat. Cu ultimele puteri a fugit ├«n cas─â ┼či a sunat dup─â ajutor.

C├ónd au ajuns la fa┼úa locului, poli┼úi┼čtii l-au g─âsit ├«ns─â mort pe b─ârbatul de 38 de ani. Martorii sus┼úin c─â atacul c├óinilor a fost extrem de violent, omul fiind t├ór├ót ├«ntr-un ┼čan┼ú ┼či sf├ó┼čiat. Cel care a ├«ncercat s─â-i sar─â ├«n ajutor b─ârbatului de 38 de ani a ajuns la spital cu r─âni grave.

Proprietarul animalelor este cercetat pentru ucidere din culp─â ┼či v─ât─âmare corporal─â, ├«ntruc├ót legea prevede c─â ace┼čti c├óini, ├«ncadra┼úi ├«n categoria c├óinilor de lupt─â, trebuie ┼úinu┼úi ├«ntr-un ┼úarc special. C├óinii au fost tranchiliza┼úi ┼či transporta┼úi la Ad─âpostul din T├órgu Mure┼č, unde urmeaz─â s─â li se fac─â o serie de analize. Din primele verific─âri reiese c─â ace┼čtia nu erau ├«nregistra┼úi ├«n eviden┼úele Direc┼úiei Sanitare Veterinare ┼či pentru Siguran┼úa Alimentelor Mure┼č ┼či nu erau microcipa┼úi. Pentru acest tip de c├óini, asigurarea de r─âspundere civil─â este op╚Ťional─â, ├«ns─â este bine ca st─âp├ónii lor s─â ├«ncheie una, pentru ca firma de asigur─âri s─â desp─âgubeasc─â victimele unui atac canin pentru r─ânile cauzate acestora. Afl─â aici c├ót cost─â o asigurare pentru c├óini agresivi ╚Öi periculo╚Öi.

Potrivit speciali┼čtilor, c├óinii din rasa Cane Corso au o mu┼čcatur─â extrem de puternic─â, iar dac─â sunt ├«n hait─â pot fi mai periculo┼či dec├ót pitbullii sau un rotweillerii.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg