Moment penibil pentru Liviu Dragnea în secţia de votare! Liderul PSD, lăsat cu mâna întinsă

6 octombrie 2018
article img
Liviu Dragnea a păţit-o în secţia de votarefoto: George Călin/Inquam Photos

Prima zi de vot la Referendumul pentru familie a fost condimentată cu două incidente, care i-au avut în prim plan pe liderul PSD Liviu Drangea şi pe Traian Băsecu, fostul şef de stat. Cei doi au venit zâmbitori la aceeași secție de votare, la Liceul Jean Monnet din București, dar la plecare nu au mai părut la fel de relaxaţi. Coincidență sau nu, cei doi oameni politici au păţit-o, fiind lăsați cu mâna întinsă de câțiva membri ai secției de votare.

Liviu Dragnea și Traian Băsescu au votat la Referendumul pentru familie, dar gestul lor a fost umbrit de un incident care le-a cam stricat buna dispoziţie. Doi membri ai secției de votare de la Liceul Jean Monnet au refuzat să dea mâna cu Liviu Dragnea, iar unul dintre cei doi a refuzat să dea mâna și cu Traian Băsescu, preferând să citească în continuare dintr-o carte.

„Şapte ani de acasă”, a comentat liderul PSD în faţa jurnaliştilor, la ieşirea de la vot.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a făcut mai multe declarații pe acest subiect.

article img
Traian Băsescu a votat la Jean Monnetfoto: George Călin/Inquam Photos

„Era un domn care citea o carte, ceea ce arată că şi comisia e politizată, probabil era un PSD-ist înrăit. Nu m-a deranjat. Prostia nu poate să te deranjeze, doar o compătimeşti”, a declarat fostul președinte.