Momente de panică! Un avion Wizz Air a revenit pe aeroportul din Iași după ce a lovit o pasăre

Ultima actualizare:

Întâmplare nefastă pentru un avion care efectua o cursă Iași-Bologna și a fost nevoit să se întoarcă din zbor după ce aeronava a lovit o pasăre. 

Wizz Air / foto: Pixabay
Wizz Air / foto: Pixabay

  Cursa Wizz Air Iaşi-Bologna a revenit pe Aeroportul Iaşi după ce a lovit o pasăre. După incident, avionul a fost verificat pentru a putea decola din nou, în Italia, potrivit News.ro

Cursă întreruptă după ce avionul a lovit o pasăre

Avionul a decolat în decursul orei 13.20 de pe aeroportul din Iași către Bologna. După puțin timp de la decolare a lovit o pasăre. Pentru a se asigura că totul este în regulă, echipajul a decis să revină pe pistă. 

Aeronava a aterizat pe aeroportul din Iași în jurul orei 14.00, și au fost efectuate mai multe verificări. Pilotul decide dacă în urma unor incidente de acest gen se întoarce din drum sau își continuă deplasarea, așa cum a anunțat directorului Aeroportului Iaşi, Romeo Vatră.

„A fost un incident de tip bird-strike, aeronava s-a întors la Iași și a fost verificată pentru eventuale daune. Ulterior, a fost luată decizia de a decola din nou. Astfel de evenimente se mai întâmplă”, a mai declarat directorului Aeroportului Iaşi, Romeo Vatră.

Din fericire, în urma verificărilor, cursa Wizz Air a decolat din nou către Bologna la ora 15.43.  

Compania Wizz Air, amendată după ce și-a păcălit clienții 

Compania de zbor s-a ales cu o amendă în valoare de 770.000 de euro, după ce a păcălit oamenii să achiziționeze bilete scumpe. Conform Reuters, sancțiunea usturătoare a fost aplicată de către utoritatea pentru concurență de la Budepesta. 

  Autoritatea pentru concurență din Ungaria a informat că Wizz Air a încălcat principiul due diligence-ului profesional și a indus în eroare prin felul în care și-a prezentat serviciul de check-in automat.   

Amenda a fost aplicată după ce compania low-cost și-a revizuit în scădere previziunile privind profitul anual, la începutul săptămânii, după ce a înregistrat o scădere de 44% a profitului operațional în primul trimestru, ca urmare a cheltuielilor generate de problemele cu motoarele Pratt & Whitney și de contractele unice de leasing pentru creșterea capacității - informează Adevărul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net