Momentul în care un urs este lovit din plin de o mașină la Breaza. Imagini cu impact emoțional

Ultima actualizare:

Un urs care s-a abătut pe o autostradă din zona Breaza a fost lovit de un șofer neatent, care circula cu mașina. Impactul a fost unul foarte puternic, iar din imagini se poate vedea că animalul a fost grav rănit. 

Urs 2 copy jpg

Un clip, ce arată momentul în care un urs brun este accidentat de un șofer pe o stradă din zona Breaza, a devenit viral pe rețelele de socializare. În imagini, se poate vedea cum ursul a venit din pădurea de lângă carosabil și a nimerit în mijlocul unei zone intens circulate. 

Animalul nu s-a manifestat violent și nici nu a interacționat cu celelalte mașini. Șoferul care a lovit animalul nu circula cu o viteză foarte mare, dar cu toate acestea nu a oprit pentru a evita impactul. 

Imediat după accident, ursul a încercat să se ridice puțin pe labele din spate apoi s-a prăbușit la pământ. Șoferul a oprit mașina, iar primul gest a fost să verifice dacă autoturismul său a suferit daune. 

În mod absurd, descrierea din dreptul clipului este: «Atenție la urși»

Internauții au reacționat revoltați la gestul șoferului și au criticat nepăsarea pe care a manifestat-o față de rănirea gravă a animalului. 

Un martor la eveniment a relatat că de fapt ursul a fost lovit de două mașini consecutiv, iar imaginile surprinse arată impactul cu cel de-a doilea autoturism. Se crede că animalul era foarte speriat și a încercat să traverseze carosabilul către pădurea de vis-a-vis. 

"Eram pe DN1 între Comarnic și Breaza, mergeam pe bandă 2 și în dreapta mea, pe banda 1, la 15-20 de metri mai în față era un Mazda gri. Ursul a ieșit dintre copaci și a venit în fugă în față mașinii gri care mergea cu 60-70 de kilometri la oră și l-a lovit direct pe urs, aruncând-ul pe marginea drumului. După două minute ursul s-a ridicat și a traversat drumul, sărind peste separatoarele de beton, fix în față altor mașini care veneau, fiind lovit de mașină albastră din filmare", a povestit un martor, potrivit Observator.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nae prof ub jpg
image
image
image
image
image
image
cumparaturi supermarket alimente  shopping verifica garantia pret jpeg
shutterstock 2280709751 jpg
avion jpg
FotoJet jpg
cafenea isnula sf gheorghe jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Cristian Macelaru foto Thomas Brill jpg
Ecaterina Caradja jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net