N-are carte, n-are parte! Gică Popescu, liber doar de Paşte

Ultima actualizare:

    Gică Popescu mai are de aşteptat până la eliberarea definitivăFoto: Dorin Constanda
Gică Popescu mai are de aşteptat până la eliberarea definitivăFoto: Dorin Constanda

Gică Popescu petrece Paştele în libertate, alături de familie, după ce conducerea Penitenciarului Jilava i-a acordat o permisie pentru bună purtare. Spre deosebire de Gigi Becali şi George Copos, autorii unor cărţi ce le-au redat libertatea, fostul fotbalist trebuie să se întoarcă săptămâna viitoare în celulă.

Fostul căpitan al Barcelonei a plecat, vineri, în jurul prânzului, de la Penitenciarul Jilava, informează Mediafax.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv, în 4 martie 2014, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, în Dosarul Transferurilor.

Permisia lui Gică Popescu vine după ce, în 6 aprilie, George Copos a fost eliberat condiţionat, după ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani de închisoare, decizia, luată de Tribunalul Bucureşti, fiind definitivă. Între motivele care au stat la baza deciziei instanţei s-a numărat şi faptul că omul de afaceri a scris în penitenciar cinci cărți.

De asemenea, un alt om de fotbal eliberat în ultima perioadă este patronul FC Steaua. Gigi Becali a plecat din Penitenciarul Poarta Albă, după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare, decizia fiind luată în data de 3 aprilie de Tribunalul Constanţa. Becali a scris trei cărţi în puşcărie.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 februarie sfantul tarasie png
liudmila navalnaia tw5 jpg
car dashboard 2667434 1280 jpg
gloves 4888840 1280 jpg
dubai jpg
pensionari jpg
Gala Premiilor Gopo jpg
trei crime bordel viena jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net