Nababul Truică e dator 100.000.000 €?

simeon stalpnicul png

Afacerile dubioase cu terenuri l-au făcut pe Remus Truică să trăiască precum un adevărat nabab. Vilă şi iaht în Caraibe, petreceri cu mulatre şi sticle fără număr din cea mai scumpă şampanie, casă şi maşini în exclusivistul Monaco, precum şi un imens domeniu la Snagov. Toate astea fără ca Truică să se poată lăuda că este proprietarul vreunei afaceri de succes.

Potrivit informaţiilor obţinute de ziarul Click!, fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase a devenit un adevărat expert în tranzacţii dubioase cu terenuri.

Dacă în 2003, Truică era un modest om de afaceri, cu doar o motocicletă pe numele său, în ultimul an de guvernare PSD, el a reuşit să pună mâna pe 10 hectare de pădure chiar pe malul lacului Snagov.

Practic, aceste hectare au fost furate atât din proprietatea statului ,cât şi din cea a Primăriei Capitalei care avea acolo o pepinieră.

Cum pofta vine mâncând, proaspătul milionar în dolari a început să facă tot felul de speculaţii cu terenuri retrocedate. După ce şi-a ridicat în pădure un conac care a impresionat-o chiar şi pe cântăreaţa Patricia Kaas, fostul şef de cabinet şi-a dorit şi o insulă privată pe lacul Snagov.

Ajutat de prieteniile politice transpartinice, el a devenit proprietar pe, atenţie, 22 de hectare, pământ furat de data aceasta chiar din lac.

Aici Truică dorea să construiască un adevărat orăşel de lux (Click! vă va prezenta în ediţiile următoare detalii incredibile despre această insulă secretă).

Criza imobiliară şi cheltuielile tot mai mari cu petrecerile pe care le dădea prin toată lumea l-au transformat însă pe tânărul nabab în dator vândut.

Potrivit surselor noastre, Truică e urmărit acum de una dintre cele mai mari bănci din România întrucât a luat, prin interpuşi, un credit bancar de peste 20.000.000 €, garantat cu terenuri retrocedate lângă aeroportul Băneasa.

„Vai de capul lui. Datoriile lui Remus se ridică la aproape 100 de milioane de euro", ne-a declarat un apropiat al acestuia. Mai mult, el se află în litigiu şi cu diverse persoane printre care se numără şi fraţii Micula, proprietarii celebrului suc Frutti Fresh.

El a cumpărat de la aceştia o altă bucată de teren din pădurea de la Snagov, dar a uitat să le mai dea toţi banii. Din câte se pare, fraţii Micula ar vrea terenul înapoi, dar acest lucru este dificil de realizat din cauza procesului de divorţ intentat de Irina Truică soţului infidel şi petrecăreţ.

Şi viaţa amoroasă e agitată

La fel de dubioasă ca afacerile este şi viaţa amoroasă a lui Truică. Miliardarul de la Snagov se află în plin proces de divorţ cu soţia sa, Irina.

De altfel, de-a lungul celor nouă ani de căsnicie a înşelat-o pe femeie cât a putut, chiar şi cu două amante în acelaşi timp. Click! v-a prezentat ieri, pe larg, detalii despre petrecerile deocheate, cu mulatre şi şampanie, la care Remus Truică se distra în Caraibe.

Citeşte şi:

Truică şi-a luat fetele la birou ca să nu-şi vadă mama - FOTO

Truică s-a mutat pe iahtul botezat cu numele soţiei

Truică, te iubeai cu Ferenţ când soţia era gravidă?

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (1) jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg
catedrala 3 jpg