Nadia Ciurlin, reclamată la CNA de Palada pentru că nu l-a apărat: "Asta e culmea tupeului"


    Mirel Palada şi Mihai Goţiu au făcut schimb de replici acide, degenerat în violenţe fiziceFoto: Adevărul
Mirel Palada şi Mihai Goţiu au făcut schimb de replici acide, degenerat în violenţe fiziceFoto: Adevărul

Jurnalista B1 TV, Nadia Ciurlin a fost reclamată la DNA de către Mihai Palada pentru că nu i-a luat apărearea în conflictul acestuia cu senatorul USR Mihai Goţiu.

Potrivit Adevărul, Sociologul Mirel Palada, care l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goţiu în studioul B1 TV, în timpul unei pauze publicitare, a reclamat postul de ştiri la CNA, acuzând-o pe moderatoarea Nadia Ciurlin că  nu l-a apărat în faţa criticilor venite din partea unor invitaţi.

Realizatoarea TV a reacţionat, exprimîndu-şi revolta faţă de afirmaţiile lui Palada pe Facebook, iar televiziunea în platoul căreia a avut loc incidentul îi contrazice spusele sociologului, susţinând că i s-a oferit dreptul la replică.

„Aud că Mirel Palada mă reclamă la CNA că nu l-am apărat într-o emisiune în faţa criticilor unor invitaţi, după vestita bătaie din platoul B1 TV. Asta e culmea tupeului! Un bătăuş ofensat că nu l-a protejat o femeie. Nu apăr din principiu oameni violenţi, dar există dovada că l-am sunat în direct să se apere singur. Dacă nu dădea bir cu fugiţii, poate găsea vreun argument în apărarea lui. Altfel, aştept amenda CNA, că doar trăim în ţara în care cine dă cu pumnul umblă liber pe stradă, iar cine nu îi apără reputaţia e bun de tras la răspundere", a scris Nadia Ciurlin pe pagina personal de Facebook.

Cât despre afirmaţia conform căreia Palada nu a primit dreptul la replică, televiziunea a negat-o vehement. „Nimic mai fals, căci Nadia Ciurlin şi jurnaliştii B1 TV l-au căutat în repetate rânduri pe Mirel Palada şi chiar i-au oferit şansa de a se apăra singur. Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta a dat, însă, bir cu fugiţii, iar acum a prins curaj. Nu doar că a fost agresiv şi a lovit o persoană, dar tot el se consideră victimă“, se arată pe site-ul televiziunii.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
foto1 jpg
alexandra dinub jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg