Ne plouă până la Mărţişor!

Ultima actualizare:

Nici 1 Martie nu va fi o zi însorită, iar temperaturile vor urca abia la 6°C în Banat, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi în jur de 4°C în celelalte regiuni. Meteorologii englezi de la Centru european ECMWF au realizat o prognoză pentru următoarele trei luni, de unde reiese că vom avea o primăvară timpurie, dar ploioasă şi nu prea călduroasă.

MARTIE- Temperaturile vor rămâne scăzute în nordul Moldovei, Maramureş şi centrul ţării, în jur de 0-1 grad, iar în sud şi sud-vest nu vor fi mai mult de 6-8 grade în zilele cele mai călduroase. Vor fi precipitaţii în toată ţara. Puţine în sudul Moldovei şi Dobrogea, între 40-60 l/mp în aproape toată ţara, în timp ce în vestul ţării vor fi cantităţi importante, de până la 80 l/mp.

APRILIE- Vor fi temperaturi medii de peste 12 grade, iar în Muntenia, sudul Olteniei, Dobrogea şi Banat, sunt estimate valori în jur de 18 grade, în zilele cele mai însorite. Va ploua în limite normale pentru această lună în tot sudul ţării. În vestul şi centrul ţării, în Moldova, cantităţile vor fi mai mari, iar în Maramureş, Transilvania şi nordul Olteniei cantităţile pot depăşi 80 l/mp.

MAI- În sfârşit, simţim că vara este aproape! Se vor înregistra până la 20 de grade Celsius în sudul Moldovei, Lunca Dunării şi Muntenia. În restul ţării, inclusiv la munte, valorile vor creşte, spre 16-18 grade Celsius. Vor fi şi precipitaţii: mai puţine în Lunca Dunării, Muntenia şi Dobrogea, mai multe în Moldova, în vest şi în sudul Olteniei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net