Negoi╚Ť─â reintroduce ridicare ma╚Öinilor parcate neregulamentar. Vezi de c├ónd

simeon stalpnicul png
Taxele de recuperare a mașinilor se ridică la 500 de lei. Foto: Adevărul

De m├óine, ma╚Öinile parcare neregulamentar pe raza Sectorului 3 vor fi ridicate din nou, ├«n urma reorganiz─ârii serviciului. Primarul Robert Negoi╚Ť─â va participa joi la prima ac╚Ťiune organizat─â de prim─ârie ├«mpreun─â cu Poli╚Ťia Local─â. Care sunt taxele de ridicare, transport ╚Öi depozitare.

Prim─âria Sectorului 3 reintroduce serviciul de ridicare, transport ╚Öi depozitare a autovehiculelor sta╚Ťionate sau parcate neregulamentar. ├Än mai 2015, aceast─â activitate a fost declarat─â ilegal─â de ├Änalta Curte de Casa╚Ťie ╚Öi Justi╚Ťie pe motiv c─â era efectuat─â de consilile locale cu ├«nc─âlcarea Codului Rutier.

Conform primăriei, tarifele pentru ridicarea, transportul și depozitarea mașinilor parcate neregulamentar se ridică la 500 de lei. Tarifele sunt următoarele:

Tarif de ridicare pentru vehicul/remorcă/rulotă: cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 200 de lei; cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 270 de lei;

Tarif de transport pentru vehicul/remorcă/rulotă: cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 150 de lei; cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 200 de lei;

Tarif de depozitare pentru vehicul/remorcă/rulotă: în primele 24 de ore - 150 de lei; după intervalul de 24 de ore - 50 lei.

Tarifele pentru depozitare se calculeaz─â pe intervale de 24 de ore ├«ncep├ónd de la data ╚Öi ora depozit─ârii, nefrac╚Ťionat. Plata tarifelor aferente opra╚Ťiunilor de ridicare, transport ╚Öi depozitare se face la casieriile Direc╚Ťiei Generale de Impozite ╚Öi Taxe Locale sau pe platforma on-line www.ghiseul.ro.

Amenzile pentru sta╚Ťionarea neregulamentar─â se aplic─â ├«n conformitate cu OUG nr. 195/2002. Proprietarii vehiculelor ridicate pot ob╚Ťine informa╚Ťii la num─ârul de telefon 021.9543 - dispeceratul Direc╚Ťiei Generale de Poli╚Ťie Local─â. ÔÇ×Facem precizarea c─â recuperarea vehiculelor depozitate ├«n spa╚Ťiul special amenajat din strada Releului nr. 4 se poate face non-stop ├«n baza chitan╚Ťei fiscale care atest─â plata tarifului aferentÔÇŁ, spun reprezentan╚Ťii prim─âriei.

Dispozi╚Ťia de ridicare se ├«ncheie ├«n trei exemplare, dintre care primul r─âm├óne la agentul constatator, iar celelate dou─â la personalul Serviciului Administrativ. La eliberarea vehiculului reprezentan╚Ťii Directiei Generale de Poli╚Ťie Local─â vor preda cel de-al treilea exemplar proprietarului/de╚Ťin─âtorului legal al acestuia.

Vehiculele/remorcile/rulotele sta╚Ťionate neregulamentar pe partea carosabil─â a drumurilor publice aflate ├«n administrarea Consiliului Local al Sectorului 3 sunt ridicate, transportate ╚Öi depozitate ├«n spa╚Ťiul special amenajat din strada Releului nr. 4.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
george simion port popular jpg
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay
gheorghe turda
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg