Nelu Tătaru: ”Pregătim noi măsuri de relaxare de la 1 iulie. Sper ca evoluția cazurilor să ne permită”


    Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, spune că autoritățile discută despre noi măsuri de relaxare, începând de săptămâna viitoareFoto: RFIRomânia
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, spune că autoritățile discută despre noi măsuri de relaxare, începând de săptămâna viitoareFoto: RFIRomânia

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat astăzi, 25 iunie, faptul că autoritățile pregătesc noi măsuri de relaxare de la 1 iulie. ”Sper ca evoluția cazurilor să ne permită”, a transmis acesta.

Ne așteaptă a treia fază a măsurilor de relaxare! De la 1 iulie, ar putea fi implementate noi reglementări care să ne permită să revenim la viața de dinainte de pandemie.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că măsurile vor fi luate în funcție de numărul de îmbolnăviri.

”Pregătim noi măsuri de relaxare de la 1 iulie. Sper ca evoluția cazurilor să ne permită. Cifrele ne îndeamnă la precauție. Nu avem un virus stabil. A suferit mutații și avem mai multe tulpini, fenotipuri. Avem peste 180 de pacienți la ATI și astăzi vom avea un număr crescut de cazuri. Ne gândim la restricții punctuale, la nivel de teritoriu, de focar”, a declarat demnitarul.

Acesta a punctat faptul că autoritățile gestionează această creștere datorată relaxărilor și ultimelor weekend-uri, când românii au plecat la mare și la munte.

460 de noi cazuri de coronavirus, în 24 de ore

Ultimele date arată că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 460 de noi cazuri de îmbolnăviri și 10 persoane au murit: 7 bărbați și 3 femei.

Totodată, la ATI sunt 199 de pacienți.Pe terioriul României, au fost confirmate până acum 25.286 de cazuri, dintre care 17.906 au fost declarate vindecate.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/noi-masuri-de-relaxare-din-15-iunie-ce-avem-voi-sa-facem-incepand-de-luni

http://Nu abuzaţi de libertate! Fiți cu băgare de seamă în sălile de fitness și mall-uri

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
cub sebastian țopescu png
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia