Nem┼úii de la TUI Travel, planuri mari pentru vacan┼úele rom├ónilor. Vor s─â deschid─â noi agen╚Ťii de turism ╚Öi magazine online

16 iunie 2021
image
Nem╚Ťii de la TUI Travel vor deschide agen╚Ťii noi, pentru ca rom├ónii s─â-╚Öi poat─â cump─âra vacan╚Ťe de vis

TUI Group, liderul mondial ├«n turism, prezent pe pia┼úa agen┼úiilor din Rom├ónia de mai mul┼úi ani, are planuri mari, dup─â o perioad─â provocatoare pentru turismul din ├«ntreaga lume. Prin brandul local TUI Travel Center, acesta vizeaz─â extinderea portofoliului de produse turistice ┼či mizeaz─â ╚őn principal pe pe v├ónzarea online, dar ┼či pe dezvoltarea re┼úelei de agen┼úii ╚őn zona Ardealului.

Agen┼úia care opereaz─â franciza TUI pe pia┼úa rom├óneasc─â de travel ├«ncep├ónd cu 2019, TUI TravelCenter, parte a Memento Group, se extinde ╚őn acest an cu cinci noi loca┼úii.

ÔÇ×Aceste planuri de expansiune au fost ├«ncepute ╚őn prima parte a lui 2020, dar ulterior au fost puse ╚őn a┼čteptare ╚őn contextul pandemiei care a afectat ╚őntreaga economie. Evolu┼úia pozitiv─â a turismului din ultimele luni, favorizat─â de relaxarea condi┼úiilor de c─âl─âtorie ╚őn cele mai multe dintre zonele turistice c─âutate de rom├óni, cum sunt: Grecia, Turcia, Bulgaria sau Spania, ne-a determinat s─â relu─âm, ┼či totodat─â s─â acceler─âm ritmul de extindere a proiectului nostruÔÇŁ, explic─â ┼×tefan Joos, director general al TUI TravelCenter.

Care sunt cele mai c─âutate vacan╚Ťe de c─âtre rom├óni

Cele mai de c─âutate vacan┼úe de rom├óni sunt sejururile charter cu avionul, urmate ├«ndeaproape de circuitele culturale, vacan┼úele ├«n ╚Ťar─â ┼či sejururile exotice.

Acestea din urm─â sunt ├«ntr-o cre┼čtere accentuat─â chiar ┼či ├«n condi┼úii de pandemie, c├ónd un num─âr important de turi┼čti din ┼úara noastr─â au c─âl─âtorit ├«n destina┼úii precum Zanzibar, Maldive, Republica Dominican─â sau Seychelles.

Astfel c─â agen┼úiile mizeaz─â tot mai mult pe oferirea de pachete c├ót mai variate ┼či complete.

ÔÇ×╚Őn portofoliul de produse TUI TravelCenter se reg─âsesc toate tipurile de servicii ┼či pachete turistice integrate, la un loc. Ne baz─âm pe distribuirea unei game c├ót mai complexe de sejururi ┼či programe turistice, organizate at├ót de touroperatorii rom├óni, c├ót ┼či pachete dinamice, bilete de avion, caz─âri sau alte servicii auxiliare, un adev─ârat marketplace de c─âl─âtorii. ╚Őn calitate de francizat al TUI Group, avem acces la un ├«ntreg univers de experien┼úe ┼či unit─â┼úi de cazare din ├«ntreaga lume, la cele mai avantajoase tarifeÔÇŁ, mai spune Joos.

Nemţii de la TUI vor să vândă, în special, în online

Planurile de viitor ale nem┼úilor de la TUI ├«n Rom├ónia, au focus pe facilitarea v├ónz─ârii online de vacan┼úe ┼či servicii de c─âl─âtorie. Vor s─â investesc─â ├«n sistemele de rezerv─âri ┼či ├«n magazinele online de vacan┼úe.

Totodat─â, au de g├ónd s─â exind─â, la nivelul ╚őntregii ┼ú─âri, ╚Öi re╚Ťeaua de agen╚Ťii fizice.

╚śi vorbim, ├«n special, despre zona Ardealului. Bra╚Öovul fiind de altfel ora╚Öul unde va fi stabilit sediul central. ╚śi asta pentru c─â se a╚Öteapt─â inaugurarea Aeroportului Interna┼úional din Bra┼čov.

├Än 2022, TUI va deschide alte zece agen╚Ťii, ├«n cele mai importante ora┼če din Rom├ónia.

TUI Group opereaz─â ├«n 180 de destina╚Ťii de pe mapamond

TUI Group, cel mai mare grup de turism din lume, opereaz─â ├«n aproximativ 180 de destina╚Ťii de pe mapamond. Grupul reune╚Öte peste 380 de hoteluri premium, precum RIU, TUI Magic Life, Robinson ╚Öi TUI Blue, 1.600 de agen╚Ťii de turism pe ├«ntregul continent european, cinci companii aeriene de agrement europene, cu aproximativ 150 de aeronave moderne pentru transport lung ╚Öi mediu, 17 nave de croazier─â, de la navele de lux MS Europa ╚Öi MS Europa 2 p├ón─â la flota ÔÇ×Mein SchiffÔÇŁ a TUI Cruises ╚Öi vasele Marella Cruises din Marea Britanie.

Companiile TUI de vânzări și marketing și companiile aeriene sunt grupate în trei regiuni și sunt operate sub un singur brand. România se află sub responsabilitatea TUI Austria.

Cite╚Öte ╚Öi: 

Tui Travel, liderul mondial ├«n turism, va opera ├«n Rom├ónia. Uite unde ├«╚Ťi po╚Ťi face vacan╚Ťa!

VIDEO Creta, ├«n topul preferin╚Ťelor turi╚Ötilor. C├ót cost─â vacan╚Ťa de vis pe insula grecesc─â, dup─â pandemie

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg