Nevasta lui Ghiţă a părăsit vila din Ploieşti la câteva ceasuri după capturarea fostului deputat

Ultima actualizare:

    Mădălina Ghiţă, soţia mogulului IT, a plecat cu o maşină de teren
Mădălina Ghiţă, soţia mogulului IT, a plecat cu o maşină de teren

Agitaţie la Ploieşti! Ziarişti, cameramani şi poliţişti s-au perindat ieri la reşedinţa familiei Ghiţă, după prinderea, pe o stradă din Belgrad, a fugarului urmărit prin Interpol. Mădălina Ghiţă, soţia mogulului IT, a părăsit domiciliul la volanul unui bolid de lux, în jurul orelor 9.00 dimineaţa.

În faţa vilei din Ploieşti a poposit şi o maşină de poliţie. Doi poliţişti în uniformă au intrat în casa fugarului prins în Serbia. Oficialii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova spun că echipajul care a descins în cartierul Albert din Ploieşti nu este unul aflat în subordinea lor. Oamenii legii au părăsit locuinţa după aproximativ 10 minute.

Potrivit monitorizării făcute de jurnaliştii prezenţi la faţa locului, Mădălina Ghiţă s-a întors acasă cu puţin timp înainte de ora 11.00. A rămas pentru puţin timp în în vilă, apoi a plecat spre o destinaţie necunoscută.

N-a făcut declaraţii

Mădălina Ghiţă s-a aflat la volanul maşinii şi a refuzat orice declaraţie în faţa jurnaliştilor. La scurt timp după ce soţia fostului deputat a plecat de acasă pentru prima dată, din curtea familiei a ieşit un alt autoturism, Dacia Dokker de culoare albă.

La volan se afla un bărbat rămas deocamdată neidentificat, iar pe scaunul din dreapta se afla, cel mai probabil, socrul lui Sebastian Ghiţă. Maşina a părăsit vila familiei Ghiţă şi a virat la dreapta, spre ieşirea din Ploieşti către DN1.

Click! spune

În casa din cartierul Albert părea că se mai află ieri cineva. În jurul prânzului, la ferestrele de la etaj, cineva dădea periodic perdeaua la o parte, pentru a vedea ce se întâmplă în faţa porţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net