Haos în Gara de Nord. Trenurile au întârzieri de peste cinci ore

Ultima actualizare:

Vremea a dat peste cap în ultimele 12 ore circulația feroviară din România. Mai multe trenuri cu destinația București au înregistrat luni și marți dimineață întârzieri de peste cinci ore. Probleme au fost și în Bucovina, Dobrogea și zona Olteniei 

Ninsoarea a dat peste cap traficul feroviar și în Bucovina. Foto: monitorulsv.ro
Ninsoarea a dat peste cap traficul feroviar și în Bucovina. Foto: monitorulsv.ro

În ultimele 12 ore, din cauza vremii, circulația trenurilor de călători a fost dată peste cap în cea mai importantă poartă feroviară a țării, Gara de Nord. Multe trenuri de călători au avut întârzieri din cauza vremii. Cel mai mult au avut de suferit călătorii care veneau de la Galați, unde șinele au înghețat și cei plecați de la Brașov, după ce un copac a căzut pe calea ferată în zona Comarnic relatează jurnaliștii de la digi24.ro 

”Toate au întârzieri din cauza vremii, e polei. Nu au ce să facă. E polei, sunt mari restricții de viteză”a fost mesajul transmis în ultimele 12 ore călătorilor de biroul ”Informații” din Gara de Nord. 

Suceava 

Întârzieri au avut și trenurile de călători din Suceava relatează monitorulsv.ro. O pereche de trenuri care circula pe ruta Suceava – Ilva Mică și retur a fost anulată atât în cursul zilei de luni, cât și marți, 28 decembrie din cauza ninsorilor.  

Este vorba de trenul 5703, care avea ca oră de plecare din Stația CF Suceava 16.32, dar și trenul 5702, care trebuia să ajungă în gara din Burdujeni la ora 10.44.  

Cea mai mare întârziere s-a înregistrat la trenul 1653, care venea de la București Nord și avea ca destinație Vatra Dornei unde a fost înregistrată o întârziere de 140 de minute.  

Dobrogea 

Trenurile care ajung în gara Constanța înregistrează întârzieri considerabile scriu cei de la clubferoviar.ro. De exemplu, trenul Interregio 1681 de la București Nord, cu sosirea programată la ora 19,42, a avut o întârziere de 65 de minute. La rândul său, trenul Regio 8203, care vine de la Buzău spre malul mării, are afișată pe tabela din stația Constanța o întârziere de 55 de minute. În sfârșit, trenul IR 1587 București Nord-Constanța a ajuns la destinație cu o întârziere de 144 de minute. Au fost întârzieri și la plecarea garniturilor din stația Constanța. 

Galați 

Trenurile de călători au avut întârzieri din cauza vremii și pe regionala Galați scrie aceiași sursă. Astfel, trenul IR 1574 a înregistrat o întârziere de 80 de minute la sosirea în București Nord. Pentru că șinele sunt înghețate, toate trenurile care traversează această zonă au probleme. Un eveniment major a avut loc în zona localității Cilibia, pe secția feroviară 702, unde nu a fost tensiune în rețeaua de contact feroviară. Afectate direct de aceste probleme au fost cinci trenuri, care au avut întârzieri cuprinse între 100 și 160 de minute, după cum au precizat oficialii Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
armata romana foto mapn jpg
carte pixabay jpg
moneda noua1 jpg
dodo munteanu instagram jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
image png
halloween colaj pixabay jpg
turisti venetia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net