Nicolae Ciucă: „Ţara noastră trece printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă”


    Premierul desemnat al RomânieiFoto: Facebook
Premierul desemnat al RomânieiFoto: Facebook

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, a transmis, joi, că România „trece printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă”.

„Ţara noastră trece printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă. De aceea, chem toţi actorii politici responsabili să susţină formarea guvernului şi să ne sprijine pentru a depăşi cât mai curând criza medicală şi pe cea economică”, a scris, joi, pe Facebook, premierul desemnat, Nicolae Ciucă.  

Potrivit acestuia, România are nevoie de un guvern cu puteri depline pentru a trece cât mai bine şi mai repede dincolo de acest val al pandemiei şi de iarna care urmează. 

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat oficial joi nominalizarea actualului ministru al Apărării Nicolae Ciucă, propus de PNL, pentru funcţia de premier.  

Nicolae Ciucă, prezent şi el la Palatul Cotrceni, a declarat că va negocia cu toate forţele responsabile pentru a alcătui Guvernul într-un timp foarte scurt.  

Şeful statului a semnat ulterior decretul privind desemnarea lui Nicolae Ciucă în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru. 

FotoJet (2) jpg
FotoJet (6) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (8) jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
image
image
image
image
image
image
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg