Nicolae Ciucă: „Ţara noastră trece printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă”

Ultima actualizare:

    Premierul desemnat al RomânieiFoto: Facebook
Premierul desemnat al RomânieiFoto: Facebook

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, a transmis, joi, că România „trece printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă”.

„Ţara noastră trece printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă. De aceea, chem toţi actorii politici responsabili să susţină formarea guvernului şi să ne sprijine pentru a depăşi cât mai curând criza medicală şi pe cea economică”, a scris, joi, pe Facebook, premierul desemnat, Nicolae Ciucă.  

Potrivit acestuia, România are nevoie de un guvern cu puteri depline pentru a trece cât mai bine şi mai repede dincolo de acest val al pandemiei şi de iarna care urmează. 

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat oficial joi nominalizarea actualului ministru al Apărării Nicolae Ciucă, propus de PNL, pentru funcţia de premier.  

Nicolae Ciucă, prezent şi el la Palatul Cotrceni, a declarat că va negocia cu toate forţele responsabile pentru a alcătui Guvernul într-un timp foarte scurt.  

Şeful statului a semnat ulterior decretul privind desemnarea lui Nicolae Ciucă în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru. 

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net