Nicoleta Luciu, chef de Moş Nicolae cu sâni mai mici şi cadâne

Ultima actualizare:

    Nicoleta Luciu și-a dorit  să scape de silicoanele  uriașe, așa că s-a lăsat  pe mâna chirurgilor
Nicoleta Luciu și-a dorit să scape de silicoanele uriașe, așa că s-a lăsat pe mâna chirurgilor

Bustul Nicoletei Luciu a intrat, joi, din nou la apă, de data aceasta la cererea ei. Durerile de coloană au chinuit-o atât de mult, încât vedeta i-a implorat pe medicii turci să o scape de imensele silicoane de 1,2 kilograme. Vedeta se simte bine acum, dovadă stând şi prezenţa ei, sâmbătă seară (5 decembrie), la cheful de Moş Nicolae.

Nicoleta Luciu (35 de ani) e greu de mulţumit. Mama Natură a dotat-o cu un bust cât doi pepeni, decolteu care i-a adus atât  titlul de Miss România, în 1999, dar şi şase apariţii în Revista Playboy. Însă după ce a născut patru copii, pe Zsolt jr (7 ani) şi pe tripleţii Kim, Kevin şi Karoly (3 ani), sânii Nicoletei şi-au pierdut din fermitate, astfel că senzuala brunetă s-a şi grăbit să-şi pună implant mamar.

Decizia ei, de a avea silicoane mari, de 1,2 kilograme, n-a fost însă deloc inspirată, căci, din ianuarie 2012, când s-a operat, vedetei nu i-au mai dat pace durerile atroce de spate.

Echipa de la clinica unde s-a operat  Luciu a sărbătorit-o pe vedetă de  Moș Nicolae, cu ocazia onomasticii
Echipa de la clinica unde s-a operat Luciu a sărbătorit-o pe vedetă de Moș Nicolae, cu ocazia onomasticii

Pentru că n-a găsit un leac pentru suferinţa ei, deşi a încercat zeci de tratamente, Luciu s-a gândit să-şi facă o bucurie de ziua numelui, de Sf. Nicolae, aşa că joia trecută şi-a luat inima în dinţi şi s-a lăsat pe mâna medicilor turci, care i-au micşorat bustul. N-a zăcut prea mult pe patul de spital, nu de alta dar sâmbătă seară, de Moş Nicolae, fostul iepuraş Playboy a petrecut, alături de prieteni, la un restaurant de cinci stele din Istanbul: “Nicoleta a chefuit de ziua ei, deşi nu prea are voie să facă efort. Era îmbrăcată foarte elegant, într-o rochie neagră, de seară. A şi dansat, alături de cadânele care au înveselit atmosfera. Prietenii i-au dăruit şi un tort imens. Se simţea bine, dar abia aşteaptă să plece acasă, căci îi e tare dor de cei patru copii ai ei”, ne-a declarat unul dintre amicii Nicoletei.

La aflarea veştii că Luciu s-a operat, medicul Kasem Abu Bakr, cel care i-a pus implantul de 1,2 kilograme, s-a cam supărat. Spera ca tot el să i le şi scoată şi să-i pună unele mai mici, cu atât mai mult cu cât aceasta le fusese înţelegerea. Gurile rele susţin însă că Nicoleta ar fi imaginea clinicii din Turcia, ea postându-şi pe contul de Facebook o serie de fotografii cu numele spitalului. Mai mult, le-a spus apropiaţilor că şi-ar fi făcut, cu acest prilej, şi alte operaţii, dar că nu suflă o vorbă dacă nu este plătită regeşte pentru dezvăluiri.

«Zâna» slăbeşte la «paralele»

Andreea ține la siluetă și la ten
Andreea ține la siluetă și la ten

Nici Andreea Marin (40 de ani) nu se lasă mai prejos, ea fiind mai toată ziua ba la salonul de cosmetică, ba la sala de sport, unde se străduieşte să scape de kilogramele în plus. Zilele trecute, “Zâna” s-a întinerit cu un peeling facial, în valoare de 35 lei, o mască din caviar,  în valoare de 130 lei, dar şi cu un tratament de hidratare, de 150 lei. Dar a trecut şi pe la sala de sport, unde şi-a lucrat musculatura, la nişte paralele, la preţurl de 120 de lei şedinţa.

“Măcar din când în când, trebuie să ne impunem să ne dăruim un moment, care să ne amintească că suntem femei şi merităm grijă, atenţie, răsfăţ, frumuseţe”, a declarat ea.

Bianca a scăpat de riduri şi de pistrui cu 1.000 €

Sărbătorile bat la uşă, astfel că vedetele stau la coadă la saloanele de cosmetică sau la sala de sport, pentru niscaiva îmbunătăţiri. Bianca Drăguşanu (33 de ani) a scos 1.000 de euro din buzunar, pentru un revoluţionar tratament facial, cu un aparat SPL, care o scapă pe divă de pistrui, riduri sau de roşeaţa din obraji. La clinica aleasă de celebrul fotomodel, o şedinţă costă 150 de euro, însă Bianca nu plânge după bani, ba chiar e mulţumită de rezultat, când se priveşte în oglindă.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net