Nicușor Dan, poze inedite de la mare. Cum a fost surprins primarul Capitalei, pe Litoral

Ultima actualizare:

    Nicușor Dan, surprins pe Litoralfoto: Antena3.ro
Nicușor Dan, surprins pe Litoralfoto: Antena3.ro

Imagini rare, cu Nicușor Dan, în vacanță, pe litoralul românesc! Primarul Capitalei a fost surprins în stațiunea Olimp.

Pe 30 iulie, Nicușor Dan și-a delegat unele atribuții, pentru intervalul 2-20 august, și a intrat în vacanță. Edilul-șef al Capitalei a fost surprins relaxându-se atât la mare, cât și la munte. Antena3.ro publică imagini cu Nicușor Dan pe plaja din Olimp, dar și relaxându-se la o terasă din Făgăraș.


    Nicușor Dan, la mare și la muntesursa foto: Antena 3
Nicușor Dan, la mare și la muntesursa foto: Antena 3

Aici, mai multe imagini cu Nicușor Dan la plajă.

Nicuşor Dan şi-a delegat unele atribuţii până pe 20 august

Pe 30 iulie Nicuşor Dan şi-a delegat atribuţiile către administratorul public Diana Pungă, pentru perioada 2 – 20 august, „în domeniile: resurse umane, investiţii, achiziţii, cultură, ordine publică, eproiecte cu finanţare externă, precum şi coordonarea activităţii de resurse umane a Administraţiei Străzilor Bucureşti”, scrie News.ro.

Tot la 30 iulie, Nicuşor Dan şi-a delegat atribuţiile către Emanuela Jugureanu, director general la Direcţia Generală Economică. Astfel, conform documentului consultat de News.ro, atribuţiile edilului general sunt delegate pentru intervalul 2 – 20 august către Emanuela Jugureanu, aceste atribuţii delegate nefiind limitate în exercitarea lor. „Direcţia Administraţie Publică va comunica prezenta dispoziţie doamnei Jugureanu Emanuela, precum şi direcţiilor din cadrul aparatului de specialitate al primarului general”, mai arată sursa citată.

După aflarea informaţiei, surse din primărie au declarat pentru news.ro că edilul a luat această decizie „pentru situaţiile în care va avea posibilitatea, în anumite momente, să îşi viziteze familia, pentru scurtă durată”. Cu toate acestea, şi în astfel de situaţii, edilul general va lucra de la distanţă, au adăugat sursele citate.

Citește și:

Poze exclusive cu Marian Vanghelie și Oana Mizil, din vacanța împăcării. "După ce ne rezolvăm problemele, mă căsătoresc cu Oana"Elena Udrea a electrizat plaja din Mamaia. Cu forme sexy, costum de baie minuscul și bust vizibil mai generos, blonda a făcut furori

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net