Nimeni nu mai scapă! Controlori permanenţi în tramvaiele din Capitală

Ultima actualizare:

    Controlorii se vor afla în toate tramvaiele care circulă pe liniile 14 şi 40
Controlorii se vor afla în toate tramvaiele care circulă pe liniile 14 şi 40

Liniile de tramvai 14 și 40 vor fi însoţite, începând de astăzi, de controlori permanenți, care se vor ocupa atât de verificarea titlurilor de călătorie, cât și de monitorizarea fluxului de călători.

Regia Autonomă de Transport Bucureşti a început o campanie de control în toate tramvaiele liniilor 14 şi 40. Cei care vor fi prinşi că circulă fraudulos vor fi daţi jos la prima staţie şi trimişi să-şi achite călătoria.

"Regia Autonomă de Transport București a început o amplă campanie de control și monitorizare, în urma căreia dorește să poată oferi servicii de o mai bună calitate bucureștenilor. Combaterea călătoriilor frauduloase și monitorizarea fluxului de pasageri pe fiecare traseu este doar un prim pas obligatoriu în obținerea acestui deziderat. În prima etapă, începând de astăzi, 5 mai, pe liniile de tramvai 14 și 40, va fi inițiat un proiect care vizează implementarea unei modalități noi de organizare a activității de control a titlurilor de călătorie. Aceasta presupune prezența unor reprezentanți ai corpului de control al regiei în fiecare vehicul, având rolul de a monitoriza fluxul de călători și de a oferi informații privind validarea titlurilor de călătorie, precum și verificarea acestora", se arată într-un comunicat al RATB.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net