Noi detalii ies la iveală despre fata de 15 ani găsită spânzurată: filmată făcând striptease în noaptea în care ar fi murit

Ultima actualizare:

Adolescenta de 15 ani, din Vâlcea, găsită spânzurată într-o pădure, la aproximativ o săptămână după ce a plecat de acasă spunând că merge să-şi cumpere îngheţată, apucase pe drumuri greşite din cauza anturajului, după cum susţin părinţii săi.

Georgiana Denisa Unchiaşu, poreclită Suzy, avea doar 15 ani, era elevă în clasa a IX-a la Horezu şi avea o viaţă extrem de agitată, conform adevarul.ro. Părinții susţin că s-a pierdut când a ajuns la liceu. Pe data de 9 mai a plecat de acasă, sub pretextul că merge să-şi cumpere îngheţată. În realitate, însă, a plecat să se distreze cu o prietenă şi cu nişte amici, bărbaţi, în islazul de la marginea comunei. Acolo s-a aflat și Pelicanu´, adică bărbatul care era amic cu tatăl lui Suzy şi cu care aceasta a declarat că are o relaţie.

Ce s-a întâmplat mai departe, între cei patru bărbaţi şi cele două minore, numai aceştia ştiu. Cert este că martorii au încercat să mintă de mai multe ori pe parcursul anchetei. Din declaraţiile lor a reieşit că Pelicanu´ a fost cel care a adus bere la petrecere. Suzy ar fi băut trei beri, apoi, la sugestia bărbatului de care era îndrăgostită, s-a apucat să facă striptease, în maşină, prin trapa acesteia. S-a dezbrăcat până la jumătate, imaginile fiind filmate chiar de către Pelicanu´- un bărbat cu un trecut destul de controversat, care ar putea fi cercetat în acest caz pentru pornografie infantilă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net