Noi informații despre crima din Piatra Neamț. Fata care l-a ucis pe presupusul violator, cercetată în libertate


    Anchetatorii urmează să stabilească dacă fata a ucis în legitimă apărare sau nu
Anchetatorii urmează să stabilească dacă fata a ucis în legitimă apărare sau nu

Fata în vârstă de 16 ani care a omorât un bărbat, despre care spune că ar fi încercat s-o violeze într-un apartament din piatra neamț va fi cercetată în libertate. În prezent, ea este internată într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) unde primeşte consiliere după şocul prin care a trecut.

Tânăra va fi cercetată în stare de libertate după crima pe care a comis-o în apartamentul din Piatra Neamţ, acolo unde a înjunghiat un bărbat despre care a povestit că a sechestrat-o şi a încercat să o violeze, scrie antena3.ro

Crima din Piatra Neamț. Filmul evenimentelor

Totul s-a întâmplat în noaptea de 16 spre 17 august în jurul orei 01.00. Tânăra a ajuns în apartamentul închiriat de brașoveanul Lucian Mercea (41 de ani)  pentru a discuta despre un posibil job pe care acesta i-l promisese. Potrivit unor surse, fata ar fi fost ademenită în locuinţă după ce l-a cunoscut pe bărbat pe o reţea de socializare. 

Odată ce s-a văzut singur în casă cu adolescenta, bărbatul a închis ușa cu cheia și i-a cerut fetei să întrețină relații sexuale. Adolescenta l-a refuzat și a încercat să fugă, dar ușa era blocată. Pentru că brașoveanul a insistat, fata a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat mortal. Apoi, a sunat la 112 și i-a spus operatorului ce s-a întâmplat. A relatat că este sechestrată într-un apartament, fără a putea preciza în ce cartier, că nu poate deschide uşa, pentru că nu ştia unde era ascunsă cheia şi că l-a înjunghiat pe proprietar deoarece acesta încercase să o violeze. 

Anchetatorii au reuşit să localizeze telefonul adolescentei, apoi apartamentul în care se afla. 

În casă,  fata a fost găsită în stare de şoc și a primit îngrijiri medicale, dar pentru victimă nu s-a mai putut face nimic. 

Victima ar fi suferit de depresie

Unul dintre prietenii bărbatului ucis, spune că acesta suferise o cădere psihică în urmă cu o lună și că îl rugase să-i trimită nişte bani pentru medicamente. Era supărat că fusese înşelat la vânzarea unei mașini. Nu crede că Lucian ar fi fost în stare de o asemenea faptă, îl ştia ca fiind un om calm, muncitor, care făcea transport de persoane. Îi vine greu să creadă că s-ar fi încurcat cu o minoră de 16 ani.

Fata era fugită de acasă

Ulterior avea să se afle că tânăra era din comuna Dochia şi că fugise de acasă. Încerca să-şi găsească un loc de muncă, prilej cu care l-a cunoscut pe bărbatul din Piatra Neamţ, care s-a oferit să o ajute. Părinţii fetei spun că nu ştiau ce face minora, că a plecat de o săptămână de acasă la o verişoară. Le-au spus anchetatorii ca asupra ei ar fi fost găsită o sumă mare de bani deși familia este săracă. Anchetatorii urmează să stabilească acum dacă fata l-a ucis pe bărbat în legitimă apărare sau nu.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
Mihai Bendeac FOTO Facebook
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg