Noi informații în cazul tramvaiului cu geamurile sparte în mers. La ce ipoteză s-a ajuns

image
Un tramvai a fost lovit în mers cu un obiect dur, care i-a spart geamurileFoto: Digi 24

Un incident neobișnuit a avut loc vineri, 27 noiembrie, în Capitală, punând pericol viața mai multor pasageri aflați într-un tramvai. Vehiculul a fost lovit de un obiect dur, care a străpuns două geamuri aflate pe laturile diametral opuse.

Inițial, s-a crezut că s-a tras cu arma și au fost alertate autoritățile în acest sens, însă niciun proiectil nu a fost găsit la fața locului. În acel moment, în tramvai erau în jur de 20 de călători. 

Ce ipoteză au autoritățile cu privire la atacul asupra tramvaiului

Noi informații arată însă că se ia în calcul inclusiv ipoteza folosirii unei praștii cu o bilă de rulment sau cu orice alt obiect dur. Momentan nu este cunoscută natura obiectului respectiv. Tramvaiul se afla în mers în momentul presupusului atac pe care acum îl investighează polițiștii.

„S-a auzit cum s-ar fi spart o veioză ceva, am văzut toți în geamul din dreapta o gaură. Exact prin față a trecut acel glonț sau ceva, pentru că pietroi nu era, a trecut exact prin fața unei bătrâne, exact fața ei, deci groaznic”, a povestit un martor pentru Digi 24.

„Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. La fața locului s-au deplasat și polițiștii, care au făcut verificări pentru stabilirea împrejurărilor și identificarea obiectului care a produs distrugerea”, a declarat Ciprian Romanescu, de la Poliția Capitalei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru distrugere și sunt rezervați în a oferi pronosticuri, având în vedere că niciun martor audiat nu a declarat că ar fi auzit focuri de armă în momentul incidentului. Anchetatorii analizează și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, care ar putea lămuri situația.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG