Noua lege care se va aplica în toată România. A fost votată în unanimitate de senatori

Noua lege care se va aplica în toată România. Concret, vorbim despre pedepse mai mari pentru șoferii inconștienți care se urcă la volan după ce au băut fără măsură sau au consumat droguri.  

Noua lege a fost votată în unanimitate de senatori
Noua lege a fost votată în unanimitate de senatori

Autoritățile încearcă să adopte măsuri care să conducă la reducerea numărului de accidente de pe șoselele patriei cauzate de șoferi aflați sub influența alcoolului sau a drogurilor. Ultima modificare legislativă în acest sens a fost anunțată pe facebook de către senatorul PSD Robert Cazanciuc.

Șoferii beți sau drogați vor rămâne chiar și 10 ani fără permis

„Senatul a votat astăzi (ieri, nota red.) legea prin care șoferii condamnați pentru conducerea vehiculelor băuți sau drogați pierd dreptul de a redobândi permisul pentru o perioadă de până la 10 ani.

Așa cum am promis, continuăm planul de măsuri pentru reducerea numărului de morți pe drumurile României, declasând-o de pe primul loc la decesele rutiere, în ultimii șase ani

După Legea Anastasia, a venit, ținându-mi promisiunea, modificarea legislativă prin care șoferii prinși cu alcoolemie mai mare de 0,8/mie sau drogați nu mai pot redobândi permisul în decurs de până la 10 ani. Legea merge pentru decize finală la Camera Deputaților. Mulțumesc colegilor senatori: 101 voturi pentru,  nici un vot împotrivă!”, a scris fostul ministru al Justiției pe pagina personală de socializare.

Citește mai departe pe canal33.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net