Noul Ferrari 458 Spider, lansat «degeaba» în România - FOTO/VIDEO

Toate cele 12 unităţi din acest model alocate României au fost deja comandate, 10 dintre ele fiind deja „antamate” înainte de lansarea oficială de acum 2 luni.

În România supercarurile decapotabile de la Ferrari se bucură de un mare succes, conform spuselor CEO-ului Forza Rossa, Camelia Bazac.

„Fiind o ţară în care verile sunt călduroase şi profitând de superbul litoral sau de drumurile sinuoase şi spectaculoase de munte, dar şi în oraşe, clienţii noştri sunt foarte atraşi de modelele decapotabile precum California sau seria Spider al gamei sport”, a declarat Camelia Bazac.

Modelul 458 Spider este prima berlinetă cu motor central spate din lume. Supercarul are un preţ de peste 235.000 euro.

Automobilul este echipat cu un motor V8 de 4,5 litri care produce 570 CP. Performanţele sunt remarcabile, 3,4 secunde pentru sprintul 0-100 km şi o viteză maximă de 320 km/h. Acoperişul rigid retractabil este o inovaţie brevetată Ferrari. Sistemul este mai uşor cu 25 kg decât cele soft-top regăsite pe modelele precedente.

Lucian Şonea, director de marketing al Forza Rossa a declarat pentru Adevărul că importatorul Ferrari a vândut în acest an 30 de unităţi, adică toată cota alocată României. În 2012 au fost alocate ţării noastre 32 de maşini Ferrari pentru care există deja cereri.

Lucian Şonea a mai spus că în 2012, Ferrari va aduce în România 32 de maşini dar cota ţării noastre ar putea creşte până la 35 de unităţi. „Anul viitor vom avea 32 de maşini, însă în contextul în care va fi lansat şi noul model 599 cota alocată României au putea creşte până 35 de unităţi”, a precizat reprezentantul Forza Rossa.

Dintre cele 30 de automobile vândute în acest an de distribuitor, 12 unităţi sunt Ferrari 458 Spider, model lansat marţi pe plan local, la preţuri de peste 235.000 euro.„Am primit comenzi pentru acest model încă de anul trecut. Avem alocate 12 unităţi şi toate au fost vândute. Livrările vor începe în luna februarie a anului viitor”, a adăugat Şonea.

Vezi aici GALERIE FOTO de la lansare!

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg