„Nu cumpărați!”. Un român trage un semnal de alarmă. Ce „țeapă” și-a luat cu un produs cumpărat de la Kaufland

Ultima actualizare:

Un român avertizează despre „ţeapa” de la Kaufland! Recent, bărbatul a povestit pe un grup de Facebook că a rămas complet dezamăgit de anumite produse pe care le-a achiziționat „la reducere”. Mai exact, românul nemulțumit a descoperit că pepenii pe care i-a adus acasă nu au niciun gust.

„Ţeapa” de la Kaufland. Un român trage un semnal de alarmă cu privire la un produs
„Ţeapa” de la Kaufland. Un român trage un semnal de alarmă cu privire la un produs

Conform bărbatului, pepenele cumpărat în aceste zile din Kaufland nu au niciun gust. Românul i-a avertizat pe alții, pe un grup de Facebook, să aibă grijă atunci când cumpără produse „la reducere”.

„Doresc să mă adresez tuturor! NU CUMPĂRAŢI PEPENI de la Kaufland! 2.99 lei pe kg! Am luat unul. L-am luat și pe al doilea! Primul 17 lei al doilea 15 lei. Țeapă cu amândoi! Păliți și seci. Am văzut eu codițele super uscate. Lotul acesta e compromis, abțineți-vă!”, a scris românul pe un grup de Facebook.

De altfel, în urmă cu câteva zile, un alt român a devenit viral pe rețelele sociale după ce a decis să se întorcă în Kaufland pentru a returna un pepene pe care l-a achiziționat și nu era copt. Adrian a filmat întregul proces și a publicat videoclipul pe rețelele de socializare.

„Obligația noastră este să vă dăm banii pe el”

„Mă duc la supermarket cu acest pepene, pentru că nu este copt, să văd dacă îmi dă banii înapoi pe el”, a declarat Adrian în filmulețul publicat pe TikTok. „Sărut mâna, am și eu o situație mai delicată. Am cumpărat pepenele acesta astăzi și nu știu cum procedăm cu el pentru că nu e copt. Practic, am dat banii degeaba pe el. Am aici și bonul. Au mai fost oameni care au venit și au returnat pepeni?”, a continuat el.

„Din moment ce dumneavoastră l-ați cumpărat și nu este în regulă, obligația noastră este să vă dăm banii pe el”, a fost replica celor de la Kaufland.

Ulterior, mai mulți clienți Kaufland au comentat că au trecut prin situații similare, însă nu au avut inițiativa de a returna produsele. Videoclipul a devenit rapid viral și a strâns nu mai puțin de 1.4 milioane de vizualizări în doar trei zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net