Nu renunță la prostul obicei. Străzi asfaltate iarna, în București

simeon stalpnicul png
Asfaltul a fost decopertat, însă nu a fost turnat un alt covor asfaltic în aceeași zi, din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Edilii Capitalei nu se pot dezbăra de un obicei care le-a adus de-a lungul timpului numai înjurături din partea populației. Asfaltările de iarnă, excutate întotdeauna ca urmare a unei urgențe, nu au fost uitate nici în acest an. Iată cum motiveză Primăria Capitalei lucrările de pe Calea 13 Septembrie!

La jumătate lunii decembrie, asfaltul de pe Calea 13 Septembrie a fost decopertat pentru a fi înlocuit cu unul proaspăt. Lucrările de înclocuire a covorului asfaltic nu au fost executate imediat, ci la interval de câteva zile. În tot acest timp, șoferii au fost nevoiți să circule pe o șosea plină de obstacole și băltoace, deoarece vreme nefavorabilă nu a permis tutnarea asfaltului. Reprezentanții Administrației Străzilor, care au în sarcină astfel de lucrări, spun că intervenția era necesară pentru pregătirea carosabilului de iarnă.

simeon stalpnicul png
Șoferii au circulat cu dificultate din cauza băltoacelor și a craterelor formate

Locuitorii Sectorului 5, zonă în care se află strada, s-au plâns în repetate rânduri de calitatea proastă a asfaltului, motiv pentru care edilii au trecut la fapte. Da, în plină iarnă, nu vara, când orașul e mai puțin aglomerat în weekend, ci în luna cadourilor.

„Lucrările de reparații de pe Calea 13 Septembrie se execută deoarece partea carosabilă prezenta deficiențe majore (băltiri, făgașe, faianțări, fisuri etc.), deficiențe semnalate în repetate rânduri de participanții la traficul auto și de către cetățenii Sectorului 5. Aceste reparații au fost urgente pentru că deficiențele existente ar fi dus la apariția de noi gropi provocate ca urmare a înghețului și dezghetului, dar și pentru  prevenirea eventualelor accidente. Lucrările de reparații se vor finaliza în seara zilei de 19 decembrie”, ne-au spus reprezentanții Administrației Străzilor.

simeon stalpnicul png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Ion Hristescu png
harry camilla charles afp jpg
conducta gaz gazoduct robinet
image
image
image
image
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg