Num─ârul ├«mboln─âvirilor de coronavirus va cre┼čte la iarn─â. Explica┼úia medicului Alexandru Rafila

alexandru rafila jpeg
Alexandru Rafila este de p─ârere c─â num─ârul ├«mboln─âvirilor provocate de coronavirus va cre┼čte ├«n perioada sezonului rece Foto Arhiv─â Click!

Pre╚Öedingtele Societ─â╚Ťii Rom├óne de Microbiologie, Alexandru Rafila, avertizeaz─â c─â un al doilea val de infect─âri cu coronavirus va avea loc odat─â cu venirea sezonului rece.

Profesorul Alexandru Rafila a declarat c─â o cre╚Ötere ├«n num─ârul celor infecta╚Ťi de coronavirus va avea loc odat─â cu venirea sezonului rece.┬áÔÇ×S─â vedem cum evolueaz─â situa┼úia ├«n var─â ┼či dac─â ajungem la un nivel foarte sc─âzut al transmiterii ├«n aceast─â var─â. ├Än iarn─â discut─âm de o cre┼čtere care e normal─â pentru toate virusurile cu transmitere respiratorie. Exist─â aceast─â sezonalitate ┼či pentru grip─â ┼či pentru alte tipuri de coronavirus, cu o transmitere intens─â iarna ┼či sc─âzut─â ├«n sezonul cald", a declarat Alexandru Rafila.┬á

Alexandru Rafila se a┼čteapt─â ca num─ârul ├«mboln─âvirilor s─â creasc─â ├«n sezonul rece

ÔÇ×Acest virus probabil va respecta aceast─â sezonalitate, pe de o parte, iar pe de alt─â parte exist─â popula┼úia care nu a trecut ├«nc─â prin boal─â ┼či care ├«n mod clar nu este imunizat─â, deci e posibil─â chiar ┼či o cre┼čtere a cazurilor ├«n iarn─âÔÇŁ, a mai spus Rafila.

El a sublinat c─â este necesar ca cet─â┼úenii s─â dea dovad─â de responsabilitate ┼či s─â respecte ├«ntocmai m─âsurile de protec┼úie pe ├«ntreaga perioad─â a st─ârii de alert─â ┼či nu numai. Alexandru Rafila a subliniat c─â este absolut necesar ca oamenii s─â continue s─â respecte regulile odat─â cu redeschiderea teraselor ┼či a restaurantelor.┬áÔÇ×Trebuie s─â fim aten┼úi la comportamentul nostru. Sigur c─â m─âsurile de reamenajare sunt importante, dar cele mai importante sunt cele individuale. Degeaba organizezi totul ├«ntr-un anumit mod, dac─â cei care folosesc spa┼úiul nu respect─â regulileÔÇŁ, a spus Alexandru Rafila, ├«n timpul unei interven┼úii telefonice ├«n cadrul unei emisiuni televizate.┬á

Cite┼čte ┼či┬á

Medicul Alexandru Rafila: "Dac─â 80% respect─â sau utilizeaz─â corect masca, lucrurile sta╚Ťioneaz─â!"

De ce a╚Öteapt─â profesorul Alexandru Rafila ziua de mar╚Ťi. Raportul care poate schimba totul

Olivia Newton John ╚Öi John Travolta, apropia╚Ťi ╚Öi ├«n 1978, c├ónd abia ap─âruse filmul ÔÇŁGreaseÔÇŁ jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
pexels engin akyurt 3356489 jpg
Issey Miyake
(EPA EFE) foto1 jpg
foto1 valentina si  jpg
calendar ortodox 2021 10 august sfantul mucenic lavrentie arhidiaconul mucenic la roma jpeg
maicuta falsa anunt internet 0 jpeg