Numărul localităților din România care se află în scenariul roșu a scăzut. Lista completă a acestora, în funcție de rata de incidență

bucuresti scenariul rosu jpeg
foto: Sever Gheorghe

​​31 de județe și Bucureștiul au o rată de infectare sub 2, intrând, astfel, în zona verde de COVID-19. Nouă județe sunt în zona galbenă, iar la nivel național, incidența cazurilor de COVID-19 a scăzut la 1,87.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a publicat marți, 30 noiembrie, lista localităților cu incidența mai mare sau egală cu 3 cazuri la mia de locuitori. Din fericire, consultând lista anterior menționată, se poate observa că numărul comunelor, municipiilor și orașelor care se află sub scenariul roșu Covid-19 a scăzut considerabil.

Lista orașe și municipii cu incidența mai mare sau egală cu 3 cazuri la mia de locuitori

În septembrie, în București, rata de infectare cu Covid-19, calculată la 14 zile, ajunsese la 6,64 la mia de locuitori. În Sectorul 1 al Capitalei, rata depășea 8,5 la mie. De asemenea, tot atunci, județele intrate în scenariul roșu erau: Arad, Bistrița-Năsăud, Călărași, Cluj, Constanța, Dolj, Giurgiu, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Suceava, Teleorman, Timiș.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
BeFunky collage (26) jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
Alin Cocos și Monica Orlanda
Piotr Tolstoi FOTO EPA EFE jpg
Coreea de Nord lansează două rachete balistice către Marea Japoniei foto epa-efe
image
image
image
image
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg