O adolescentă din Vaslui a dispărut în timp ce susţinea bacalaureatul

Ultima actualizare:

    Tânăra nu a mai fost văzută de 2 săptămâni
Tânăra nu a mai fost văzută de 2 săptămâni

O elevă din localitatea vasluiană Bursuci, care susţinea examenul de bacalaureat, a fost raportată la Poliţie de către părinţi, după ce a plecat de la domiciliu spre liceu cu autobuzul pentru a vedea când este programată pentru susţinerea competenţelor digitale.

Tătăl fetei spune că fiica lui s-a urcat într-un autobuz din Bursuci şi a dispărut fără urmă. Aceasta are şi telefonul mobil închis tot de atunci.

"Din cercetările desfăşurate până acum de poliţişti, reiese că adolescenta nu era cunoscută cu probleme familiale sau de altă natură.

Lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui desfăşoară în continuare activităţi specifice pentru identificarea persoanei dispărute şi aducerii la cunoştinţă acesteia că este căutată de părinţi", susţin surse din interiorul poliţiei.

În cazul în care va fi găsită, adolescenta nu va putea fi obligată să revină la domiciliu dacă nu doreşte acest lucru, susţin poliţiştii vasluieni, având în vedere că este majoră şi, implicit, este responsabilă de ceea ce face.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Tudor Arghezi
cutremur napoli jpg
slabire medicament cura   foto pixabay jpg
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net