O adolescentă din Vaslui a dispărut în timp ce susţinea bacalaureatul


    Tânăra nu a mai fost văzută de 2 săptămâni
Tânăra nu a mai fost văzută de 2 săptămâni

O elevă din localitatea vasluiană Bursuci, care susţinea examenul de bacalaureat, a fost raportată la Poliţie de către părinţi, după ce a plecat de la domiciliu spre liceu cu autobuzul pentru a vedea când este programată pentru susţinerea competenţelor digitale.

Tătăl fetei spune că fiica lui s-a urcat într-un autobuz din Bursuci şi a dispărut fără urmă. Aceasta are şi telefonul mobil închis tot de atunci.

"Din cercetările desfăşurate până acum de poliţişti, reiese că adolescenta nu era cunoscută cu probleme familiale sau de altă natură.

Lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui desfăşoară în continuare activităţi specifice pentru identificarea persoanei dispărute şi aducerii la cunoştinţă acesteia că este căutată de părinţi", susţin surse din interiorul poliţiei.

În cazul în care va fi găsită, adolescenta nu va putea fi obligată să revină la domiciliu dacă nu doreşte acest lucru, susţin poliţiştii vasluieni, având în vedere că este majoră şi, implicit, este responsabilă de ceea ce face.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
meghan markle 4 jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg