O ambarcaţiune de agrement s-a răsturnat pe Dunăre. O persoană e dispărută, iar alta rănită

Ultima actualizare:

    Accident naval pe DunăreFoto: Captură Video news.ro
Accident naval pe DunăreFoto: Captură Video news.ro

Un accident naval a avut loc duminică, pe Dunăre, în zona portului Corabia, după ce o ambarcaţiune în care se aflau nouă persoane s-a răsturnat.

Un tânăr de 21 de ani este dat dispărut, celelalte opt persoane reuşind să iasă singure la mal. Un alt tânăr a avut nevoie de îngrijiri medicale. Conducătorul ambarcaţiunii se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accident naval pe Dunăre

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, la data de 25 iulie poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment naval pe Dunăre, în zona portului Corabia, potrivit news.ro.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Transporturi Olt, Poliţiei oraşului Corabia, echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt şi poliţişti din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Olt. „Din primele verificări, s-a constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o barcă de agrement ce s-ar fi răsturnat. În barcă se aflau nouă persoane, toate din oraşul Corabia. Opt din cele cele persoane au ieşit singure la mal, conştiente.

Cea de-a noua persoană este un tânăr, de 21 de ani, care, în urma evenimentului, nu a fost găsit. Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul orăşenesc Corabia”, se arată în comunicat.Sursa citată menţionează că a fost testat cu aparatul etilotest conducătorul ambarcaţiunii, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare se desfăşoară activităţi de căutare, fiind solicitată şi echipa de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net