O asistentă din Galați, tratată cu ostilitate de vecini. I-au aruncat cu clor pe ușă și au dat-o afară din magazin

Ultima actualizare:

    Asistenta Mihaela Moga Pal s-a arătat mâhnită de ostilitatea cu care a fost primită de vecinifoto: arhivă personală
Asistenta Mihaela Moga Pal s-a arătat mâhnită de ostilitatea cu care a fost primită de vecinifoto: arhivă personală

Mihaela Moga Pal, o asistentă de 44 de ani din Galați, a fost tratată cu ostilitate de vecinii blocului în care locuiește de 20 de ani. Pentru că lucrează la Spitalul de Boli Infecțioase, femeia s-a trezit în mijlocul unor evenimente care au mâhnit-o profund: vecinii i-au aruncat cu clor pe ușă, au dat-o afară din magazinul blocului, ba au chemat și Poliția. Toate acestea, spune ea, pentru că este asistentă în prima linie de luptă cu coronavirusul.

„Fetelor, este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase Galaţi. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani... Mi-au aruncat cu clor pe uşa apartamentului... Mi-au trimis poliţia acasă... M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase!!!! Ce să înţeleg.... E discriminare????”, a scris Mihaela Moga Pal pe pagina ei de Facebook, notează și adevarul.ro.Mesajul a stârnit numeroase reacții nu numai de la prietenii apropiați, ci și de la alte cadre medicale sau foști pacienți, care s-au arătat revoltați de gesturile vecinilor, catalogând totul drept "lipsă de omenie". 

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net