O bătrână a rămas fără adăpost în urma exploziei puternice din Galaţi. „Ce o să se aleagă de mine?“

Ultima actualizare:

    Explozia s-a produs într-un apartament situat la demisol din cauza unor acumulari de gazeSursa foto: ISU Galați
Explozia s-a produs într-un apartament situat la demisol din cauza unor acumulari de gazeSursa foto: ISU Galați

În urma exploziei din Galați, mai multe persoane au fost evacuate, iar o parte dintre acestea au rămas cu locuințele afectate de deflagrație. Acesta este și cazul doamnei Viorica, o bătrână care a rămas fără locuință în urma incidentului.

Femeia a rămas traumatizată în urma deflagraţiei, iar auzul i-a fost afectat din cauza bubuiturii. Bătrâna și-a pierdut în câteva secunde locuința, unde își ținea agoniseala de-o viaţă.

Drama bătrânei care a rămas fără casă în urma exploziei de la Galaţi

O puternică explozie a avut loc în data de 29 octombrie în centrul Galaţiului, în urma căreia s-au produs pagube importante. Deflagraţia a avut loc la demisolul unui bloc, pe fondul unei acumulări de gaze, şi a afectat serios imobilul, dar şi alte câteva blocuri din zonă.

Primăria Galaţi a efectuat 47 de anchete sociale la blocul unde a avut loc explozia, şi le-a pus la dispoziţie locatarilor afectaţi spaţii de cazare temporare în apartamentele de intervenţie ale municipalităţii.

Cu toate acestea, locatarii vor trebui la un moment dat să părăsească spațiile respective și să se descurce singuri, iar mulţi dintre ei nu au posibilitatea financiară de a face acest lucru.

Doamna Viorica este una dintre victimele celor întâmplate în dimineaţa zilei de 29 octombrie, iar o persoană apropiată a povestit pe Facebook drama prin care trece bătrâna.

„Casa copilăriei mele a fost distrusă în explozia puternică de săptămâna trecută din Galaţi. Mătuşa mea Viorica împreună cu pisica Mitzura se aflau în acel moment în interior. O mare parte din ce a strâns în 60 de ani a fost distrusă în doar 15 secunde, când apartamentul s-a transformat în casă groazei, cu uşa îndoită şi scoasă din balamale, cu geamuri sparte, lucruri distruse şi fum înecăcios.

Pe lângă traumele exploziei şi un auz dificil căpătat după bubuitură, acum mătuşa Viorica nu mai are un acoperiş deasupra capului şi are nevoie de ajutor pentru ce va urma”, a scris ruda femeii. 

Citește continuarea pe Adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net