O familie ce muncea în Spania a rămas fără economii după ce angajata unei bănci le-a furat banii


    Leul s-a apreciat uşor
Leul s-a apreciat uşor

O familie din Piteşti a avut parte de un adevărat şoc zilele trecute, când au mers la bancă să scoată nişte bani din contul pe care îl aveau descis.

Cei doi muncesc în Spania şi au strâns banii munciţi acolo într-un cont de la o bancă din Piteşti. Deşi de obicei, când veneau în România în concediu, verificau contul deschis, anul acesta cei doi soţi au omis să facă acest lucru.

Întâmplarea a făcut însă ca soţii Moise să rămână fără bani şi să fie nevoiţi să apeleze la cei 10.000 de euro pe care îi avea în cont.

Când au mers la bancă, surpriză: banii nu mai erau acolo de o jumătate de an, scrie b1.ro.

"Am avut nevoie de cash şi am mers la bancă, numai că în cont nu mai era niciun leu, după ce acesta fusese golit. Noi aveam banii de şapte ani acolo, erau pe numele meu, dar e clar că a venit altcineva şi i-a scos. Erau 10.000 de euro, am rămas uimită, banii au fost scoşi într-o zi, în două retrageri, la interval de o jumătate de oră una de cealaltă. Noi nici nu am fost în ţară în perioada aceea. Pe foaie e numele meu, dar e altă semnătură, practic nici nu s-a obosit să-mi falsifice semnătura. Cineva a retras banii, probabil o angajată a băncii, care între timp şi-a dat demisia sau a fost dată afară, nu ştiu, a plecat din bancă în ianuarie anul acesta", a declarat Elena Moise.

Din fericire, Elena şi Vasile Moise au primit banii respectivi de la bancă, iar poliţia a început o anchetă în acest caz. Principala suspectă este o fostă angajată, ce nu mai lucrează la bancă de câteva luni.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
andreea ibacka si majda jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
harry si meghan jpg
Wednesday Addams dance jpg
judecator gabriel apostol foto master chef jpg
 Lewandowski și Messi FOTO Profimedia
image
image
image
image
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg