O familie de medici a înfiinţat patru bordeluri, unde prostituatele făceau sex pe 200 de lei

Ultima actualizare:

    Fetele angajate la saloanele de masaj erotic ale medicilor erau obligate să se prostitueze (foto: arhivă)
Fetele angajate la saloanele de masaj erotic ale medicilor erau obligate să se prostitueze (foto: arhivă)

Ziua purtau halatele albe de medici, seara se transformau în proxeneţi. Medicii, mamă, tată şi fiu, proprietari a patru saloane de masaj erotic din Cluj, Braşov şi Constanţa sunt cercetaţi în libertate pentru proxenestism. Aceştia sunt acuzaţi că au obligat mai multe tinere să se prostitueze în cadrul saloanelor pe care le deţineau.

Poliţiştii au făcut percheziţii, marţi, la patru saloane de masaj, precum şi la două dintre locuinţele celor trei suspecţi, de unde au ridicat mai multe înscrisuri, telefoane mobile şi mijloace de stocare a datelor informatice.

Una dintre tinerele din Republica Moldova i-a denunţat pe cei trei suspecţi la Poliţie, spunând că a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu clienţii, deşi se angajase pentru masaj erotic.

Poliţiştii au audiat 26 de tinere în acest caz, şase dintre ele, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, fiind cercetate pentru prostituţie.Preţurile pentru serviciile prestate erau cuprinse între 200 şi 300 lei, saloanele având circa şase clienţi pe zi, iar programările erau făcute telefonic.

P.V. şi P.T. sunt medici generalişti şi şi-au obţinut atestatele în Republica Moldova, mutându-se la Braşov în urmă cu trei ani. Fiul este student la Medicină în Constanţa.

Iniţial, cei trei suspecţi au fost reţinuţi marţi, iar miercuri au fost prezentaţi magistraţilor Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă, însă instanţa a decis judecarea lor în libertate, scrie adevărul.ro.

Procurorii continua cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracţională, dar şi identitatea altor persoane implicate în acest caz, o parte din ele fiind cetăţeni moldoveni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net