O familie din Sibiu a montat o bancă pe Vârful Călţun din Făgăraş, la 2.500 de metri. Reacția Salvamont e categorică


    Banca a fost montată la peste 2500 de metri altitudine, pe Vârful Călţun din Făgăraşfoto: Facebook
Banca a fost montată la peste 2500 de metri altitudine, pe Vârful Călţun din Făgăraşfoto: Facebook

Imagini cu o bancă montată la peste 2500 de metri altitudine, pe Vârful Călţun din Făgăraş, fac vâlvă pe Internet. Şeful Serviciului judeţean Salvamont Argeş susţine că, dacă imaginile sunt reale, salvamontiştii vor demonta banca şi consideră că cel care a dus-o acolo ar trebui amendat.

Imaginile cu banca montată la 2505 metri altitudine au fost postate pe Facebook, pe un grup care reuneşte iubitori au traseelor montane. „Pe Cornul Caltunului o familie din Sibiu (care a dorit sa rămână anonima şi fără poze cu ei postate) mi-a schimbat ziua. A montat o bancă în Vf. CORNUL CLATUNULUI, să te poţi odihni şi admira Vf. Moldoveanu. Am avut ocazia sa stau printre primii pe ea. Până când ajungeţi sa vedeţi şi dvs., am pus câteva poze sa ştiţi ca nu e gluma! Respectul meu! A rămas că ne vedem la anul, pe 14 August, în acelaşi loc şi la aceeaşi oră!”, a scris un membru al grupului de pe reţeaua de socializare. 

Salvamont: "Acea bancă nu își are locul, nu își are rostul"

Şeful Serviciului Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu, a declarat pentru News.ro că, dacă imaginile sunt reale, salvatorii vor demonta banca. „Acea bancă, dacă a fost montată pe vârful muntelui, nu îşi are locul, nu îşi are rostul. Problema este că nu ne apucăm sa montăm bănci pe vârfuri, natura trebuie să rămână aşa cum este. Mâine-pomîine montează alţii un chioşc sau cine ştie ce. Din punctul meu de vedere, oamenii aceia ar trebui sa primească o amendă de la Jandarmeria montană pentru că au făcut acolo ceva ce nu are nicio legătură cu peisajul montan”, a declarat şeful Salvamont Argeş. Acesta a menţionat că echipele de salvatori montani sunt în dispozitiv pregătite să intervină în caz de apeluri la 112, însă, când vor ajunge pe Vârful Călţun, vor demonta banca dacă aceasta va fi găsită acolo. 

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
fata diavol jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
Qatar 2022 poster FOTO Shutterstock jpg
Lotul I al A1 Autostrada Sibiu Pitești pe ultima sută de metri Captură video YouTube Adrian Ioan Gica jpg
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg