O fată de 14 ani a fost şantajată după ce i-a trimis unui tânăr poze cu ea dezbrăcată

Ultima actualizare:

    O fetiță de 14 ani i-a trimis unui tânăr poze cu ea dezbrăcată, iar apoi a fost șantajatăFoto: shutterstock
O fetiță de 14 ani i-a trimis unui tânăr poze cu ea dezbrăcată, iar apoi a fost șantajatăFoto: shutterstock

Un tânăr din Timişoara este judecat după ce a şantajat o fată de 14 ani cu fotografiile indecente pe care copila şi le-a făcut la cererea lui. Fata s-a împrumutat şi i-a dat o parte din suma cerută, însă individul nu s-a mulţumit, aşa că i-a făcut apropo-uri sexuale şi i-a cerut din nou bani.

Specialiștii atrag atenția părinților să verifice ce fac copiii lor pe rețelele de socializare. O fetiță de 14 ani i-a trimis unui tânăr poze cu ea dezbrăcată, iar apoi a fost șantajată.

În cazut tânărului G.G.F., acum în vârstă de 20 de ani, Judecătoria Timişoara a dispus, în vara acestui an, doar o măsură educativă, însă sentinţa nu este definitivă, scrie adevarul.ro. 

Faptele pentru care acesta a fost trimis în judecată s-au petrecut în 2016, când tânărul (G.G.F.) avea 17 ani , iar fata (I.A.) doar 14 ani. Totul a început la scurt timp după legarea unei prietenii, pe Facebook. Tânărul i-a cerut fetei o fotografie cu ea în lenjerie intimă, iar copila i-a trimis, scrie adevarul.ro.

În septembrie, tânărul i-a mai cerut o astfel de poză, iar fata s-a conformat din nou. După ce i-a povestit mamei că doar discută cu un băiat mai mare decât ea, la sfaturile părintelui, care i-a explicat că relaţia este inoportună, copila a decis să pună capăt prieteniei.

Tânărul a  început însă să o ameninţe că va face publice fotografiile deja primite şi i-a mai cerut altele, atât în lenjerie intimă, cât şi nud. Când le-a obţinut, i-a cerut fetei 300 de lei ca să nu le publice pe aceeaşi  reţea de socializare, sumă pe care copila a achitat-o în speranţa că totul se va încheia.

Fata șantajată a plătit 300 de lei

Pentru o perioadă tânărul a încetat şantajul,  în preajma Crăciunului, după mai multe discuţii, i-a cerut copilei suma de 400 de lei, motivând că fotografiile intime ale acesteia se aflau în posesia unei alte persoane care solicita 250 de lei în schimbul păstrării acestora în secret, diferenţa urmând a-i reveni lui, scrie adevarul.ro.

”Inculpatul a recurs şi la presiuni puternice în atingerea scopului, prezentându-i victimei o fotografie făcută pe Facebook wall-ului inculpatului, în care se putea observa că una dintre fotografiile compromiţătoare fusese deja încărcată în spaţiul public virtual, însă restricţionată vederii celorlalţi, în afara inculpatului, având mesajul «App îs curios dacă o sugi bine». Astfel de mesaje au fost transmise nu doar prin intermediul contului de facebook utilizat  de tânăr, ci şi pe SMS , iar acesta a adus în discuţie şi prestarea unor acte sexuale.

Adolescenta şi-a anunţat părinţii şi au fost sesizat organele de cercetare penală ale Poliţiei Judiciare. La sfârşitul anului trecut, G.G.F. a fost trimis în judecată.

Judecătoria Timişoara a decis în cazul său măsura educativă a supravegherii pe o durată de patru luni sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Timiş, însă decizia nu este definitivă, scrie adevarul.ro.

Citește și:

Patronul «La Plăcinte», arestat pentru şantaj

Mama de 38 de ani i-a furat fiicei iubitul de 14 ani și au făcut sex de 50 de ori timp de 10 luni

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net