O femeie a fost umilită de Casa Naţională de Pensii pentru că e surdo-mută

8 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png

Caz revolt─âtor ├«n Cara┼č-Severin. O femeie a pierdut indemniza┼úia pentru c─â e surdo-mut─â din na┼čtere ┼či nu a putut auzi c├ónd a fost strigat─â pe nume pentru a intra la evaluare.

O femeie din Cara┼č-Severin, surdo-mut─â din na┼čtere, este pus─â ├«n fiecare an pe drum, p├ón─â la Bucure┼čti, pentru a-┼či asigura pensia de invaliditate, de numai 400 de lei. ├Än luna august, femeia a r─âmas f─âr─â indemniza┼úie pentru c─â nu ar fi auzit c├ónd a fost strigat─â pe nume ┼či asta de┼či are un handicap irecuperabil.

Maria Topliceanu trebuie s─â bat─â drumul p├ón─â la Bucure┼čti, ├«n fiecare an, dac─â vrea s─â i se prelungeasc─â pensia de invaliditate. Situa┼úia este una revolt─âtoare pentru c─â femeia nu are cu cine s─â se ├«n┼úeleag─â deoarece ├«n comisie nu exist─â niciun membru care s─â cunoasc─â limbajul mimico-gestual.

Presa central─â sus┼úine c─â cei de la Casa de Pensii au luat decizia t─âierii pensiei pentru c─â femeia nu s-ar fi prezentat ├«n fa┼úa comisiei, c─âr─â┼čanca preciz├ónd c─â nu a auzit c├ónd a fost strigat─â pe nume s─â intre la medicii care fac parte din comisie.

├Än urma situa┼úiei ridicole, Casa Na┼úional─â de Pensii a decis s─â angajeze un expert care cunoa┼čte limbajul mimico-gestual ┼či care s─â ├«i ajute pe cei din comisie s─â comunice cu persoanele surdo-mute.

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (7) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
Amber Heard jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
accident botosani png
pasajul unirii jpeg
girl g7bb0eb269 1280 jpg
carbohidrati jpeg
spital voila large jpg
FotoJet (1) jpg