O femeie de 37 de ani, carbonizată într-un incendiu la o pensiune din Cluj. «A fost o explozie, s-a cutremurat totul»

Ultima actualizare:

    O femeie de 37 de ani și-a pierdut viața în incendiul care a mistuit o pensiune din Clujfoto: Inquam Photos
O femeie de 37 de ani și-a pierdut viața în incendiul care a mistuit o pensiune din Clujfoto: Inquam Photos

O explozie urmată de incendiu s-a produs vineri dimineaţă, în jurul orei 7.00, la o pensiune din Cluj. După stingerea incendiului, în pensiune a fostă găsit trupul carbonizat al unei femei de 37 de ani, din judeţul Timiş. Alte două persoane, bărbaţi, din judeţul Harghita, au fost transportate la spital.

Primarul Clujului Emil Boc a anunţat că explozia a fost cauzată de o acumulare de gaze și a menționat că este evaluată starea clădirilor din zonă. ISU Cluj a precizat că au fost afectate de suflul exploziei maşini şi imobile pe 30 de metri, alte patru persoane având nevoie de îngrijirile medicilor.

”Explozie în această dimineaţă la o pensiune de pe strada Dunării. Din nefericire, în această dimineaţă, în jurul orei 7, a avut loc o explozie la pensiune de pe strada Dunării. Cauza: acumulare de gaze. Din nefericire, s-a raportat, până acum, un deces, două persoane cu arsuri destul de consistente şi o persoana se află în stare de şoc. Şocul exploziei a afectat şi unele magazine şi locuinţe învecinate. În acest moment analizăm starea clădirilor învecinate pentru a decide în conformitate cu prevederile legale. Mulţumesc tuturor structurilor de urgenţă pentru intervenţia rapidă şi profesionistă”, a scris pe Facebook Emil Boc.

Suflul exploziei a afectat mașini și imobile pe o rază de 30 de metri

Poliţiştii din Cluj au reuşit să identifice femeia care a murit în explozia produsă la o pensiune. De asemenea, s-a stabilit identitate celor doi bărbaţi care au fost răniţi, fiind vorba despre doi turişti din judeţul Harghita. Suflul exploziei a afectat imobile şi maşini pe 30 de metri, alte 4 persoane având nevoie de îngrijiri.


    Suflul exploziei a afectat mai multe imobile, pe o rază de 30 de metrifoto: Inquam Photos
Suflul exploziei a afectat mai multe imobile, pe o rază de 30 de metrifoto: Inquam Photos

”La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, echipaje din cadrul I.S.U., şi jandarmi, fiind luate primele măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs deflagraţia şi acordarea primului ajutor persoanelor. De asemenea, cu ocazia activităţilor a fost oprită alimentarea clădirii cu gaz şi electricitate. Până în acest moment două persoane au fost transportate la spital, respectiv doi bărbaţi, ambii de 34 de ani, din judeţul Harghita, fiind de asemenea identificat în interiorul clădirii trupul neînsufleţit al unei persoane. Poliţiştii au stabilit identitatea acestuia, respectiv o femeie de 37 de ani, din judeţul Timiş”, a transmis, vineri, IPJ Cluj, potrivit News.ro.  

Poliţiştii au precizat că sunt desfăşurate cercetări pentru a se stabili toate circumstanţele care au condus la acest incident. 

La rândul lor, reprezentanţii ISU au precizat că bărbaţii răniţi prezentau arsuri pe mare suprafaţă a corpului, dar erau conştienţi și au fost transportaţi la spital.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net