O femeie de 37 de ani se luptă de nouă ani cu boala Lyme, provocată de o căpuşă

Ultima actualizare:

    Alina Frâncu scapă  de dureri doar  cu ajutorul morfineiFoto: Asociaţia “Salvează o  inimă”
Alina Frâncu scapă de dureri doar cu ajutorul morfineiFoto: Asociaţia “Salvează o inimă”

Câtă suferinţă! S-a ales cu boala Lyme după o înţepătură de căpuşă, în urmă cu nouă ani. La 37 de ani, Alina Frâncu, fost instructor de fitness, suportă chinuri groaznice, atenuate parţial doar de morfina de care a devenit dependentă.

Cruntul diagnostic l-a primit după ani de investigaţii, iar acum boala este într-o stare avansată, deteriorându-i articulaţiile, muşchii şi nervii. „Zilnic, Alina are dureri cumplite pe care nici morfina cu care stă zi şi noapte nu le mai poate atenua. Muşchii gâtului sunt paralizaţi în proporţie de 70%, încât se simte strangulată. Limba este pe jumătate paralizată. Alinei îi este teamă că în curând îşi va pierde cu totul capacitatea de a înghiţi şi de a vorbi, pe care acum le face cu mare greutate”, a făcut public cazul femeii Asociaşia „Salvează o inimă”, scrie adevarul.ro.

Umflare, ameţeală, pierderi de memorie, oboseală cronică, sensibilitate la lumină sunt alte simptome ale acestei crunte boli cu care Alina se luptă de nouă ani. A investit toate resursele sale în tratamente, iar în momentul de faţă nu se mai poate susţine şi nici sprijin nu ştie de unde să mai obţină.

„Pe lângă spitalele din ţară, a fost şi în clinici private din Italia, Turcia şi Germania, dar fără folos. Acum, Alina locuieşte singură într-o casă deteriorată, rămasă de la bunici... Durerii fizice i se adaugă suferinţa că este lăsată singură de familie şi că este lipsită de sprijin”, mai precizează Asociaţia „Salvează o inimă”. Tratamentul care-i dă speranţe costă 36.000 euro şi se poate urma într-o clinică din Germania. „Împreună putem strânge această sumă şi îi putem reda Alinei viaţa şi bucuria de a trăi! Ajutorul nostru, al tuturor, este vital! Urgent. Mulţumiri din inimă!

Unde se pot face donaţii pentru Alina:

Asociația „Salvează o inimă” Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX; Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001; CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net