O femeie de 51 de ani din Botoşani a furat ca să ajungă la puşcărie

1 noiembrie 2021
image

”Vreau la puşcărie ca să scap de sărăcie, soţ şi copii”. E declaraţia şocantă făcută de Daniela, o femeie în vârstă de 51 de ani, din municipiul Botoşani, care a fost prinsă furând dintr-un magazin. Fapta a avut loc sâmbătă, într-un spaţiu comercial din centrul oraşului, unde suspecta a intrat ca orice client, s-a dus la raftul cu dulciuri, de unde a luat cinci ciocolate pe care le-a băgat sub haine.

Gestul ei a fost surprins de camerele de supraveghere, iar la ieşirea din magazin a fost oprită. Surprinzător, dusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Botoşani, femeia a declarat nonşalant că a furat tocmai pentru a fi prinsă şi acuzată.

”Am copii, dar bărbatul meu e numai cu băutura-n cap. M-am săturat. În puşcărie e mult mai bine. Nu ai nici o grijă şi ai totul la dispoziţie - căldură, mâncare şi televizor. Acolo ai mai multe drepturi decât afară”, a spus femeia, conform monitorulbt.ro. 

Surprinzător e că, deşi a fost prinsă furând şi femeia a recunoscut tot, ea s-ar putea să nu-şi vadă visul cu ochii, cel de a ajunge la penitenciar.  Motivul? Potrivit Codului Penal, în cazurile în care prejudiciul e mic, iar bunurile sustrase au fost recuperate, procurorii pot dispune renunţarea la urmărirea penală. 

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg
examen bac jpeg
BeFunky collage (21) jpg